Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56
31.1.12 18:54

Jo jo také dvojčátka já jsem 8+2 a jsem na neschpence už 14 dnů a vypadá to,že budu až do konce.Trochu jsem špinila ted už je vše ok,ale ty dvojky berou jako rizikové.Tak jsem se stím musela smířit,že budu tvrdnout doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
1.2.12 10:18

aháá, ja jsem 7+6 a chodim do prace, me dr rikala ze kdyz budu spinit tak se nic nedeje a kdybych krvacela tak si k ni mam dojit a na neschopenku se me ptala a ja ji rikala, ze pokud vse budu zvladat tak ze do rpace chodit chci, takze takhle to je u me.a odkud jsi bechy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
1.2.12 12:56

No já si to takhle taky nepředstavovala.Chtěla jsem chodit do práce co to půjde.Nemám náročnou práci ale je to docela psychická zátěž,tak je možná i lepší že se nenervuju :D
Jinak jsem z Mostu (severní čechy)a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
1.2.12 19:14

tak to jo, tak hlavne aby jsi byla v poradku s mimcama :) to je hlavni, ja kdybych nemela takovejch splatek tak se na to taky vyprdu a jdu hned na nemocenskou, protoze v praci taky musim plnit zakladat produkty a kdyz nezalozim, nebo neprodam zbozi za urcitou castku tak mi strhavaji penize, je to des, ale jsem rada za nakou praci v dnesni dobe, ale po materské budu hledat urcite neco jinyho i kdyz nwm stli neco najdu.. ale taky od ty doby co vim o tehotenstvi tak se nenervuju s tema produktama na zakladani, nehodlam prijit k urazu a potratit… jsem od Mladé Boleslavi bydlim v male vesnicce :-D jůůj ale na neco jsem se chtela zeptat, ale uplne jsem to zapomela, tak si snad casem vzpomenu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
1.2.12 19:22

Tak teď už je vše ok a doufám,že i nadále bude.V tom případě děláme podobnou práci :-)
No tak až si vzpomenš tak napiš :potlesk: ráda odpovim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
1.2.12 19:23

:-D noo ale asi jsem skleroticka :lol: fakte si nevzpomenu :-D joo? a bavi te ta prace???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
1.2.12 19:42

no baví,ale štve mě ten prodej to je hnus :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
1.2.12 19:52

A nedelas ve statni sprave? CP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
1.2.12 20:08

ne to ne.kde dělám raději psát nebudu :) At nedělám reklamu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
1.2.12 20:12

;) jasny :-D noo uz mi nejak dosli otazky,ale casem treba na neco prijdu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
1.2.12 21:31

Joo uz jsem si vzpomela co chci :-D mam desnej strach ze kdyz se mi narodi 2 holky ci 2 kluci ze je nerozeznam :( jako miminka( pak az budou starsi tak je poznam jsou dvojvajecny) ale ten zacatek, přítel si delal srandu ze jednomu namalujeme cernou tecku na zadecek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
2.2.12 07:01
Kátísek píše:
Joo uz jsem si vzpomela co chci :-D mam desnej strach ze kdyz se mi narodi 2 holky ci 2 kluci ze je nerozeznam :( jako miminka( pak az budou starsi tak je poznam jsou dvojvajecny) ale ten zacatek, přítel si delal srandu ze jednomu namalujeme cernou tecku na zadecek :-D

i pokud budou jednovaječný a hodně podobný rozeznáš je maminka to pozná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
2.2.12 10:50

A když budou dvojvaječný tak třeba nebudou tolik podobní :-) Ale jako matky i kdyby byli uplně stejní tak to budeme muset poznat :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
2.2.12 10:55

Díky holky, ale bojim se toho :-D uvidieme nooo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
2.2.12 11:19

Ahoj holky ted jsem na netu vyčetla že jednovaječná dvojčata mohou mít 2 placenty i plodové obaly 8o Tak proto lékaři nevědí jestli jsou dvoj či jednovaječný .Taktéž mohou mít jednu placentu a dva plodové obaly a jednu placentu a jeden plodový obal-
To jsou věci 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky