Mé dítě mě nemá rádo?

Anonymní
26.10.13 20:36

Mé dítě mě nemá rádo?

Mám roční dceru, která inkliminuje víc k tatínkovi, což je asi běžný…ale jde o to, že se kě nemá ani, kdyř jsme sami…když přijde tatínek, tak brečí, že chce rychle z mé náruče k němu…bohužel nejde jen o tatínka, když přijedou babičky, tak hned brečí, že ke mě nechce… :,( ani nevíte jak mě to trápí

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8679
26.10.13 20:38
@anonymní píše:
Mám roční dceru, která inkliminuje víc k tatínkovi, což je asi běžný…ale jde o to, že se kě nemá ani, kdyř jsme sami…když přijde tatínek, tak brečí, že chce rychle z mé náruče k němu…bohužel nejde jen o tatínka, když přijedou babičky, tak hned brečí, že ke mě nechce… :,( ani nevíte jak mě to trápí

Tak ja teda nevim, ale není to jen tím ze je s tebou pořád??
Určitě te ma rada stejně jako tátu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
26.10.13 20:38

To je normální. A jedna dobrá rada na závěr - nevynucuj si ničí lásku, nebo o ni přijdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
26.10.13 20:39

Chce k někomu, protože je pořád s tebou a má tě až až :) Podle mě to je normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.13 20:40

Ani by me nenapadlo, abych si ji vynucovala, nai nevim jak bych to dělala…? Jen to kolem sebe u nikoho, kdo má děti ve stejném věku nevidím…tak je jasné, že na mě občas přijdou chmury, že jsem špatná matka…a co dělám špatně…

• Citovat
  • Upravit
11565
26.10.13 20:41

To je fakt normální. Počket až bude mít závisláčkový období, to zase nebudeš moct jít na WC ani nakoupit, a ještě se Ti bude stejskat po době, kdy na Tobě tolik nevisela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.13 20:43

Je to opravdu tím, že kolem sebe mám samé rodiny, co mají stejně staré dětičky a to jsou zase strašný mamánci, tak je mi to líto, ikdyž jsem na jednu stranu ráda, že na mě není zatím tak závislá

• Citovat
  • Upravit
3249
26.10.13 20:44

My to máme taky, z táty je celá poprděná, z návštěv taky, no taky aby ne, on je kliďas, moc si jí nevšímá, tudíž jí s ničm nebuzeruje, je to taky tím, že jsme spolu pořád, kolikrát až mi je líto, když si jí máma na odpoledne vezme a malá přijede celá v odpočatá a vysmátá…ale každej mi tvrdí, že to je normální, teď je jí pryč 18 měsíců, a už se začíná tulit i ke mně, hlavně k večeru, k tátovi se takhle nepřitulí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
26.10.13 20:45
@Anonymní píše:
Mám roční dceru, která inkliminuje víc k tatínkovi, což je asi běžný…ale jde o to, že se kě nemá ani, kdyř jsme sami…když přijde tatínek, tak brečí, že chce rychle z mé náruče k němu…bohužel nejde jen o tatínka, když přijedou babičky, tak hned brečí, že ke mě nechce… :,( ani nevíte jak mě to trápí

neres, mame to podobne. obcas kdyz mi ho manzel musi predat, tak maly zacne vylozene hystericky brecet, ze ke me nehce… coz obzvlast na verejnosti se teda v tu chvili citim dost bidne :roll:
ale proste tatinek je vzacnejsi, plus mu toho vic dovoli :evil: ale zas mam aspon dobry duvod maleho predat hned, jak se manzel objevi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
26.10.13 20:50

To je jen takové období..může se stát, že za týden se bude odmítat od tebe hnout byť jen na metr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.13 20:51

@Ali-Ali malá ho jen vidí a hysterák, odkopává se ode mě a natahuje se k němu a když is náhodou musí zout boty a dává mi jí zpět, no to je, jak kdybych jí vraždila, jak píšeš na veřejnosti opravdu příjemný 8o :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7745
26.10.13 20:52

U nás to samé. Když jsme spolu samy, to jsem jí dobrá, ale jinak… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
26.10.13 20:53

Mám teď tříletou a roční dcerku. když byla starší v tomto věku, možná byla hodně podobný typ jako tvoje dcerka, ale teď se tulí ostošest :lol: ta roční je tulivá už jako roční. každé dítě je jiné, možná budeš mít samostatnější dítko jako já - té mojí starší bylo donedávna jedno, když jsem ji zmizla, zdrhala mě, prostě na mě doslova prděla, ale teď je to taky maman :hug: neboj, dočkáš se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.13 20:53

Joo, to jo, když jsme sami, tak to si mě občas všimne:))

• Citovat
  • Upravit
46669
26.10.13 20:58

Říct, že tě dítě nemá rádo můžeš, až mu bude patnáct a vpálí ti to do očí. U ročního dítěte to nehrozí, miluje tě, ale má tě pořád, tak jsi samozřejmostí. Až bude mít období mamánkovství, tak se v klidu ani nevyčůráš, neboj ;)

Mimochodem můj rok a půl starý bobík má zrovna mamánkovské období, stačí, když zajdu za roh a je zle. Na druhou stranu všem rozdává pusinky, ale mě nedá. Když po něm chci pusu, udělá maximálně štípanou, ale bez pusy, pouze mi utrhne obličejové svaly od kostí. Už jsem měla i modřinu. Tolik mě miluje… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí