Mé první IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2373
20.4.20 13:16

@Adri56 takhle mi přijde vysoké, ale záleží na věku a v jakých jednotkach je uvedený. Vim, že vysoké bývá u PCOS, ale netuším jak to bývá, když nemáš vejcovody, jestli to také nemá na to vliv. Zeptej se na to, až pojedeš na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
23.4.20 05:08

Ahojky mužů se přidat..taky nás čeká ivf…byly jsme dvakrát na iui a třetí se už nekonalo protože nebyl žádný folikul…mam silné pco a to sem byla v prosinci na drilingu.. amh 23 takže dr říkal katastrofa :D :roll: a do toho nic moc spermiogram…začátkem května by jsme měli mít schválení od pojišťovny a pak začneme :) tsk se těším ale zároveň bojím..na clostik sem měla ohhs tak říkal dr ze to budeme dost hlídat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
24.4.20 06:38

Ja bych se take rada pridala. Vcera mi bylo diagnostikovane druhe GEU a cekam na vysledky Covid, abych mohla nastoupit na laparoskopii a odebrani druheho vejcovodu. V prvnim take mimodelozni v prosinci 2019. Za jak dlouho si vas pozvani v Gennetu v Praze na konzultaci? Rada bych, abychom to zacali resit co nejdrive. Mne je 31 a manzelovi bude 33.
Bohuzel to necekal ani jeden z nas, ale musime zacit bojovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
24.4.20 09:36

Ahoj tak já volala v lednu do centra a Asi za deset dni sem ta sla druhy den cyklu na hormonální profil a pak 11 Dc na ultrazvuk a hned bylo iui za dva dny ale oba pokusy neúspěšný..ted při třetím ultrazvuku poslal dr zadost na pojišťovnu to bylo 14 dni zpět a sem ve fázi čekání než to schválí pojišťovna..jsem z Kolína a máme tady Pronatal. A fakt ty čekací doby nejdou téměř žádný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
24.4.20 22:28

@Maja25 Co se stalo v Gennetu? Já tam zrovna chodím a zatím jsem spokojená, ale s Ivf mě zatím zkušenost čeká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.20 22:49

@Maja25
Taky by mě zajímalo, co bylo v Gennetu za problém, ale vím že si na to stěžuje víc lidí. Mě udělali komplet všechno i nadstandartní imunologii a to je mi 25. Ale je možné, že nechtěli udělat lajdáckou práci, jelikož jsem také gynekoložka.

• Citovat
  • Upravit
546
24.4.20 23:08

Mě také udelali vše možné vyšetření co bylo třeba a vše vyšlo v pořádku. Genetiku mi ale neděli s tím že prý není důvod u mě jí udělat, není to potřeba prý u mě tak to tolik neřeším. Moc tomu právě nerozumím co je potřeba a co ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
25.4.20 20:35

@Maja25 V pohodě nic se neděje :) Teda… Uplně jsi mě zaskočila, to je mazec teda… Upřímně mě to moc mrzí, chápu jak ti muselo být… A přesně jak říkáš, uplně ztracený čas… Mohu se zeptat k jaké doktorce jste chodili? Já mám Dr. Rožníčkovou. Ty jo možná se začínám trochu bát aby mi taky něco nezanedbali. :roll: A ted v nové klinice či centru jsi spokojená? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
25.4.20 20:39

@Maja25 Jojo tyto vyšetření nám také dělali a prý mi budou dělat ještě před odběrem vyšetření na infekce či co.. To ale asi dělají všude. Milý tam jsou všichni já tam jsem zatím psokojená, všichni se mnou jednají slušně a není problém se na cokoliv zeptat ale jak píšete, to k tomu bohužel nestačí. Jsou třeba konat správné činy a ne jen se usmívat :) Také přeji moc moc at se podaří co nejdřív :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.20 20:41

@Maja25
Jasně rozumím tomu, moje doktorka je naštěstí opravdu pečlivá a já si to kontroluji vždy s aktuálními poznatky v oboru, takže to můžu objektivně říct. Ale je pravda, že nechodíme do Prahy, takže se možná jedná o jiný Gennet. S tím polypem Vás spíš měli odkázat do nemocnice, přece jenom tam to dělají rutinně a umění to lépe (mluvím z vlastní zkušenosti). Já jsem rovnou řekla, že si nechám udělat hysteroskopii a laparoskopii v nemocnici a problém s tím neměli, jelikož už jsem byla po slepáku. Také mám problém s imunologií, ale snad pouze zvýšené ASA protilátky, což se IVF vyřeší.
Moc Vám budu držet palce, ať Vám to po tom trápení konečně dobře dopadne a můžete si užívat prcka doma :) :srdce:

• Citovat
  • Upravit
546
25.4.20 20:47

@Maja25 Určitě,do zprávy lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.20 21:24

@Maja25
Tak teď jak jste napsala, že Vám to dělali v Motole, tak jste mě fakt dostala :D kolik let je to zpátky? Tamní gynekologie je posledních pár let přehlídkou hrůzy a odfláknuté práce, takže mě to vůbec nepřekvapuje, že Vám neudělali úplnou extirpaci a dorostlo to znovu. Od té doby do odešel profesor Rob je to strašné. Sama jsem tam studovala.
Já nejsem dlouho po škole, takže jsem zatím hodně mladá, ale ještě na škole jsem už přišla s vizí, že budu dělat reprodukční medicínu :D Manžel tomu říká největší ironie, protože teď si tím sami procházíme. Ale aspoň budu vědět čím si moje pacientky musí projít. První prckové, pak atestace a potom budu přinášet miminka někomu jinému a dělat snad lepší práci, jelikož vím, čím si ženy musí projít :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.4.20 14:22

@Maja25 napsala jsem Vám zprávu :)

• Citovat
  • Upravit
546
12.5.20 17:25

Tak od zítra začínám stimulovat s Pergoveris a 7 DC přidám Cetrotide. Máte někdo nějakou zkušenost? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
20.5.20 17:23

Ahojky Holky je tu někdo kdo ted začíná? A ma nízký dávky? Kvůli pco, mam amh 23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí