Medela Harmony, spokojenost?

342
5.8.16 09:46

Medela Harmony, spokojenost?

Ahojte, má někdo zkušenost s odsávačkou Medela Harmonyy(manuální)?Včera jsem si jí koupila a zajímalo by mě za jak dlouho vy naplníte 150ml a jak jste s ní spokojený? Příjde mi že to trvá strasne dlouho :/ mám to jen na občasný použití, na hlídání 2× za měsíc. Mlíka mám dost malej přibírá krásně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6
5.8.16 09:58

Já jsem jí měla a byla jsem s ní spokojená. Když jsem měla mlíko, naplnila jsem celou lahvičku za pár minut. Někdy víc, někdy míň, asi je to i o psychice, při odsávání mi možná chybělo to dítě, protože dítě pilo do aleluja a pořád tahalo mlíko a odsávačka občas nedala ani kapku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
5.8.16 10:00

No ja nedam ani 50ml za pul hodiny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
5.8.16 10:22

Odsávačku jsem měla, používala jsem ji ve dnech, kdy jsem jezdila bez mimča do školy a tudíž jsem zhruba 2 x během osmi hodin odsála. To jsem pak měla dvě láhve doslova hned. Což ovšem dá rozum, protože jsem X hodin nekojila a dítě jsem měla doma.

Za normálního stavu, tedy když jsem kojila a chtěla jsem odsávat do zásoby pro dny, kdy budu ve škole, jsem neodsála nikdy nic. S bídou pár kapek. Dítě jsem bez problémů kojila skoro do 10 měsíců, syn prospíval a rostl. Pokud jsem musela pryč, dostával syn v ty dny UM - jinak to nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
5.8.16 12:15

@Fima Já právě taky budu ve škole. Tak jsem si říkala že budu odsávat. Takže se asi na to vyprdnu a dostane ten jeden de UM. Snášel ho dobře, když byl kojen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
5.8.16 12:53

@donutka Já to chtěla stejně. A mléko do zásoby prostě nebylo. Takže já brzy ráno nakojila a pak manžel doma krmil UM (dávala jsem Hipp) a odpoledne, jak jsem přijela, už jsem zase přikládala. Po pár týdnech už bylo potom i něco do mrazáku. Syn to snášel dobře až překvapivě, protože trpěl na šílené koliky až téměř do 6 měsíců, spoustu potravin jsem musela vysadit, den co den míval bolení a v ty dny (1 x za týden), kdy byl na UM, byl naprosto v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
5.8.16 19:53

@Fima ja prave budu malyho davat mamce uz i na noc protoze v 5 rano musim jet a dojedu az kolem 18hodiny :( a kdyz ted uz mam neco odstrikany v mrazaku muzu tam pak dolit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
5.8.16 19:55

A jak ti pil z flasky? chtel ji? Malej to neumi takze budu muset zkouset a mam strach aby pak chtel prso :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
8.8.16 09:23
@donutka píše:
A jak ti pil z flasky? chtel ji? Malej to neumi takze budu muset zkouset a mam strach aby pak chtel prso :(

Trénovali jsme. Taky to ze začátku nechtěl, plival… ale než jsem poprvé odjela do školy, tak vzal láhev na milost. Musel mít ale jeden jediný dudlík, jiné odmítal. Přechod láhev x prso byl u nás bez problémů. Ale samozřejmě to tak nemusí být všude, že ano. Pokud máš obavu, zkus lahvičky Calma od Medela, jsou přímo pro kojené děti. Osobní zkušenost ale nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová