Kam s krabicemi UM

47
2.8.16 17:51

Kam s krabicemi UM

Ahoj holky, kam dáváte prázdné krabice od UM? Mám tady pěknou sbírku a přemýšlím, jestli to dát do tříděného a jestli plasty nebo papír, nebo to hážete do popelnice? :lol: A ještě jak často měníte savičky z lahvičeka jak často dáváte novou lahvičku? Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1828
2.8.16 17:54

@Markett3 jakoze od nutrilonu? Tridila jsem a hazela jsem do černé popelnice, kam patři krabice od mlika, džusu atd. Pak jsme meli AR a to je v plechovce, tak to do smesneho.
Savicku podle velikosti, cca 1-2 mesice a lahve mam porad ty puvodni prvni, takze cca rok. Vyvaruju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.16 17:58

U nás si krabice od nutrilonu vzali ve družině děcka z nich dělají nějaké výrobky a nebo zkusit nabídnout do výtvarných kroužku jsou dobrý na ubrouskovou techniku a pak třeba na sušenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
2.8.16 19:00

Já je zatím schovávám, mám plechovky, hodí se mi na různé drobnosti. Savičky měním podle věku a průtoku, ve stejné velikosti nové nekupuju, ale mám teda flašek asi 5, mít třeba jen jednu, asi bych měnila tak po měsíci. Flašky nové kupovat neplánuju, nevidím k tomu důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
2.8.16 19:10

Mívala jsem Sunar, Bebivitu a Hipp. Sunar a Bebivita byly v klasické papírové krabici, takže letěly do tříděného odpadu s papírem. Hipp byl v plechovkách, ty jsem si dobu schovávala. Některé jsem upotřebila (v kuchyni, v pokojíčku na pastelky, různé blbůstky… apod.) a zbytek potom letěl do popelnice. Novou lahvičku jsem nedávala v podstatě nikdy. Měla jsem pro staršího syna ze začátku ty malé, jak přestaly objemově stačit, koupila jsem velké a ty měl syn až do konce. Mladší syn byl kojený, po ukončení kojení dostal jednu láhev na večerní a ranní mléko a měl ji též až do konce. Savičky jsem měnila, ale jak často, to už netuším. Už je to přeci jen nějaký pátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
2.8.16 19:30

Mely jsme tvrdej papir jako obal, tak do papiru, sacky do smesnyho… savicky podle opotrebeni, mame tvrdou vodu tady a lahve ani jednou, jsem prubezne dokupovala a mame jich spousty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
2.8.16 19:30

Nabídla jsem je ve školce, budou z nich něco vyrábět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
2.8.16 19:31

Mám plechovky, dávám do speciálu (šedý) na plechovky

savičky kupuju podle toho jak často je ztratím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...