Měděné nitroděložní tělísko

Twitter
15.8.17 14:10

Měděné nitroděložní tělísko

Ahoj všem,
včera jsem si nechala zavést nitroděložní tělísko s měděným drátkem - bez hormonů. Zavedení pro mě bylo vcelku bolestivé a maličko špiním. Dneska se cítím dobře. Jaké s ním máte zkušenosti? Má ho i moje sestřenka a ta si na nic zatím neztěžovala, používá ho už přes rok. Ale co čtu většinou za hrůzy na forech, tak nevím co si myslet.
Taky mám ještě takový možná trochu hloupý dotaz, ale četla jsem to přímo u MIRENY, že při sexu můžou chlapovi vadit ty vlákna, a že se to v tomto případě zkracuje u doktorky. Nevím, jestli si při takové představě vůbec ještě budu moct kdy sex užít :D Vadily vám vlákna?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33486
15.8.17 14:20

Zatím ho mám v šuplíku, tak si ráda počkám na odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
15.8.17 14:25

Mám mirenu…vlákna mi nevadí, při zavádění mi je dr hned šmikla..( ptala jsem se chlapa a prý je taky necítí :mrgreen: )

• Citovat
  • Upravit
15.8.17 14:44

Měle jsem Gynefix- už je to pár let- byla to zrovna novinka. Po 3/4 roce mi vypadlo při sexu. Někomu se to prý prostě neuchytí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
15.8.17 17:46

Já jsem o vláknech četla až jsem ho měla v sobě. Tak se jí za měsíc musím zeptat, jestli je střihla nebo ať je trošku zkrátí - pro jistotu, aby se tam nezamotal :mrgreen:
Mám z toho trošku obavy co čtu, tak snad to bude dobré. Mamka ho měla taky a na nic si právě neztěžovala. Ale to je už dávno. No a když se špiní nějaký ten čas, ustane to pak? Já jsem začala špinit. Žádná katastrofa, ale lepší je samozřejmě, když mám čisto.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1