MediaCall, s.r.o.. pasivní linka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
MediaCall, s.r.o.. pasivní linka
Zdravím,
nebyl jste někdo v tomto call centru zaměstnaný nebo nepracoval jste na brigádě. Zajímá mě pasivní linka. Zda člověk dostane 20500 Kč hrub. na pasivní lince anebo dostane 17 tisc hrubého. Jaké máte zkušenosti s brigádou či HPP.
Díky moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@veverka05 jsem tam už přes rok, klidně bapis soukromou zprávu asi bude lepší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
Zažila jsem špatnou zkušenost s mediacall. Reagovala jsem na nabídku brigády covid linka. Paní mi po par dnech volala, řekla mi veškeré informace o této možnosti-plat, školení, směny atd. Já se vším souhlasila a domluvily jsme se tak, že se sejdeme zodpoví mi mé připravené otázky a podepíšeme dohodu. Když jsem dorazila na schůzku paní začala mluvit o aktivní lince na hpp, o covid lince skoro ani zmínka. Když jsem dostala prostor a mluvila jsem o tom, ze jsem reagovala na brigádu- covid linka tak paní značně neochotně o ni začala mluvit. To co mi řekla do telefonu vůbec neplatilo. Podvodné jednání!!! Zažil někdo také podobnou zkušenost?
![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Zažila jsem špatnou zkušenost s mediacall. Reagovala jsem na nabídku brigády covid linka. Paní mi po par dnech volala, řekla mi veškeré informace o této možnosti-plat, školení, směny atd. Já se vším souhlasila a domluvily jsme se tak, že se sejdeme zodpoví mi mé připravené otázky a podepíšeme dohodu. Když jsem dorazila na schůzku paní začala mluvit o aktivní lince na hpp, o covid lince skoro ani zmínka. Když jsem dostala prostor a mluvila jsem o tom, ze jsem reagovala na brigádu- covid linka tak paní značně neochotně o ni začala mluvit. To co mi řekla do telefonu vůbec neplatilo. Podvodné jednání!!! Zažil někdo také podobnou zkušenost?![]()
![]()
Dobrý den, mohla byste se mi ozvat soukromě do zpráv? Právě se rozhoduji, jestli vzít brigádu na COVID lince a také mě zarazil rozdíl mezi informacemi z telefonátu a ty, které následně přišli v dokumentu e-mailem. Nemůžu se teď rozhoupat, jestli na práci kývnout nebo ne. Moc byste mi pomohla. Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veverka05 píše:
Zdravím,nebyl jste někdo v tomto call centru zaměstnaný nebo nepracoval jste na brigádě. Zajímá mě pasivní linka. Zda člověk dostane 20500 Kč hrub. na pasivní lince anebo dostane 17 tisc hrubého. Jaké máte zkušenosti s brigádou či HPP.
Díky moc.
Dobrý den,
v Mediacall jsem na pasivu (eshopy, ne covid) pracovala asi 4 roky, vím, že v roce 2022 se platy pohybovaly mezi 19 - 25 tis /HPP8.
Záleželo jaký projekt a jestli se člověk „flinkal“. Je tam možný karierní růst, 100% homeoffice, jejich PC a šéf má ke každému osobní přístup (proto jsem tam vydržela tak dlouho).
Jak to funguje na aktivu moc nevím, ale vím, že tam je jak prodejní oddělení, tak tým co má na starosti servisní hovory..plat tam bude asi záležet podle toho kolik toho prodáte/navoláte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit