Medium - Východní Čechy

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Qwentin
31.1.17 13:48
@Danikoof píše: ..i toho po prave strane za nim a toho nad nim a to tu fotku nemam otevrenou.Tak to raci nechtej videt.

a co nemáme chtít vidět? Nemáš ještě nějakou další fotku?

• Citovat
  • Upravit
1966
31.1.17 15:29

Mam par fotek..

@Andrejka81 píše:
a co nemáme chtít vidět? Nemáš ještě nějakou další fotku?
..z doby, kdy jsem ruzne entity a bytosti pritahoval aniz bych chtel jelikoz sem byl „dítko tmy“ :-D.Mam fotku mimozemstana, démonů, duší co podle me duse nejsou, venku vyfoceny cosi co vypada jako velkej op s deckem v ruce, mozná nejakyho skreta v kroví. ALE vse v noci a starym mobilem, kdyz nevidis tuhle ostatni taky ne.Ale ukazat ti prstem, videla bys. Nekteri si mysli, ze sem je stahl z netu, jini veří, další ne :nevim: Je to logicke, jsme otroci, tolik pracujem a sme zaneprázdneni, zadluzení, umyslne NWO, abychom si vydelali na to co nepotrebujem, nemeli dostatek casu na rozvoj psychiky, mysleni, vedomi, duchovna. Nejhorsi je ze ja ho taky moc nerozvijim :,( Ten co říká pravdu toho zesmesnuji, rikaji mu blazen nebo ho odklidí a lež jen kvete. Takze v jedne vete, co není videt neznamena, ze to neexistuje.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
1.2.17 10:54

@zorkaV
už se Ti to podařilo nějak vyřešit?

• Citovat
  • Upravit
1966
1.2.17 13:17

Ten nebo ti..

..demon(i) tam muze(ou) byt furt, ale v noci sou silní, tak se muzou vracet jen na vecer-noc, muzou se vracet se ob tyden.To zorka nenapsala jak je to casto.Snad ne kazdej den -to by asi jen tak nezmizlo.Oni se daj i vyvolat a tak, ze clovek hřeší v urcitem smeru priklad smilstvo, fet atd atd,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
1.2.17 13:51

Cetl sem pribeh..

..jedne pani co se nevyrovnala se smrtí své babičky. Dely se ji myslim horší veci nez zorce. Ztezovala si na to same plus ze ji to napadalo fyzicky. A ptala se jakto? Proc já? Jedni ji rikali, ze si vymysli dalsi ze to je v její hlave atd. Nakonec z ní vylezlo, ze si koupila jakou si tabulku, pres kterou se pry daji vyvolavat duchove a „hovorit“ s nimi. Hnedka sem ji napsal, ze jestli si myslela, ze vyvola svoji hodnou babicku a bude si s ní povidat, opak je pravdou. Vyvolala neco hrozneho a „ziveho“.Ani nevim jak to s ni dopadlo.To nikdy nedelejte. Nevim co si myslet o moznosti ze tu mezi nami sou zbloudile duse a ze sou tací kteří je odvádí pryč, ale i kdyby tomu tak bylo, v bibli je psano ze demoni na sebe berou podoby i hlasy lidí. Takze vlastne ti co si mysli, ze je odvadí, tomu tak byt nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
3.2.17 10:04

Našla jsem paní z krnova a řešení snad bude. Nebylo to pravidelně a zatím klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
3.2.17 10:35
@zorkaV píše:
Našla jsem paní z krnova a řešení snad bude. Nebylo to pravidelně a zatím klid.

Zorko, tak držím pěsti, pořád na Tebe myslím, jak to zvládáš, a co Ti řekla, že udělá? Nebo co už udělala? Promiň, že se pořád ptám, ale zajímalo by mne, jak se postupuje, když se dějí takové věci. Něco podobného jsem si dávno prožila. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Qwentin
3.2.17 10:36

@zorkaV
A není ten Krnov od východních Čech trochu daleko? Krnov mám tady za rohem :-).A platí se zato něco?

• Citovat
  • Upravit
1966
3.2.17 12:53

A..

..co toe za paní? Aby nechtěla moc drachem a nezhoršilo se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
3.2.17 13:39

@Danikoof
Duchové by se vyvolávat neměli ani by se s nimi komunikovat nemělo, je to špatné a nebezpečné. Duše chtějí mít po smrti klid a odpočívat v pokoji. Je to možná pro někoho lákavé, ale přinese to špatné následky. Nepokoušela bych to…

• Citovat
  • Upravit
1966
3.2.17 15:43

Já věřím tomu..

@Andrejka81 píše:
@Danikoof
Duchové by se vyvolávat neměli ani by se s nimi komunikovat nemělo, je to špatné a nebezpečné. Duše chtějí mít po smrti klid a odpočívat v pokoji. Je to možná pro někoho lákavé, ale přinese to špatné následky. Nepokoušela bych to…
..že duše lidí se maximálně přijdou hned rozloučit po fyzické smrti. Věřím, že duše člověka bud propadne do pekla za svoje hříchy, zemře nebo jde do Božího Království.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
3.2.17 15:49
@Danikoof píše: ..že duše lidí se maximálně přijdou hned rozloučit po fyzické smrti. Věřím, že duše člověka bud propadne do pekla za svoje hříchy, zemře nebo jde do Božího Království.

Taky bych věřila tomu, že existuje spravedlnost po smrti.Se smrtí přichází spravedlnost pro bohaté i chudé, jít musí všichni. A to že se duše chodí loučit po smrti, to také věřím, něco podobného jsem zažila..

• Citovat
  • Upravit
1966
4.2.17 18:42

To jo..

@Andrejka81 píše:
Taky bych věřila tomu, že existuje spravedlnost po smrti.Se smrtí přichází spravedlnost pro bohaté i chudé, jít musí všichni. A to že se duše chodí loučit po smrti, to také věřím, něco podobného jsem zažila..

Spravedlnost prijde az po fyzické smrti, pac Spol. Svatych ve vesmíru nedělají chyby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
5.2.17 17:31
@Danikoof píše:
Spravedlnost prijde az po fyzické smrti, pac Spol. Svatych ve vesmíru nedělají chyby.

Doufám, že nedělají…

• Citovat
  • Upravit
Qwentin
7.2.17 19:31

@zorkaV
Ahoj Zorko, jen jsem se chtěla zeptat, zdali je už vše v pořádku?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat