Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
verenika píše:Ewule0712 píše:To bych zrovna na noc nedávalaMaryClementine píše:tak dát dudel na takový ten krátký řetízek určený přímo na to, připneš na pýžo a malej se to naučí najít.mikitaa píše:Ale to se ti nemohla moc otáčet, ne? To tu plínu odsune nebo tak, mně se tohle děje v kočárku, muchlá se před usnutím s plínou a kolikrát si za ten dudel „zatrhne“ a vyhodí ho. Jinak zandat si ho umí taky, pokud ho najde
me si teda prcek uz da do tlaminky dudela sama…ale prave tou plinou sem ji jak dyby zajistovala dudlik…namuchlala sem ju pred dudana..a on tam drzel..což v noci někde kdovíkde v postýlce moc nejde.
![]()
Když se prcek přetočí tak ho to bude akorát tlačit
Za zkoušku nic nedá, náš Mareček to tak má a nic ho netlačí, opravdu, ještě nikdy neměl řetízek otlačený.
Tak řetízek se mi taky dvakrát nepozdává ![]()
Jinak prcek spí a plínku teda pryč nedám ![]()
Ahoj,nečetla jsem vše-ale co se týče narážení do tyček-co mantinel?ten by mohl aspoň zabránit nějakému ťuknutí ![]()
jinak pokud není na plyšáky,asi bych mu je do postýlky nedávala,jen zabíraj místo,a můžou způsobit nějaký problém.Těžko říct,pro má malý neklidné noci,náš malej taky spal minulý týden ukázkově,odpoledne to pokaždé zalomil na 2h,a tenhle týden je to děs běs.
retizek … toho se zase bojim ja jak cert krize ze by se mi mohla obesit
kazdej mame neco koukam. no ale je fakt ze me mala v noci moc necestuje…jen se otaci z boku na bok…no a ta plina pred dudel funguje jen dokavad uplne neusne…pak ho stejne vyplivuje…a kdyz se probudi v noci..tak mam dostatek dudanu na nocnim stolku v postylce..v posteli…a mam postylku uplne u postele prstrcenou a jen ve spanku nejakej nahmatam a ucpu ![]()
mikitaa píše:
retizek … toho se zase bojim ja jak cert krize ze by se mi mohla obesitkazdej mame neco koukam. no ale je fakt ze me mala v noci moc necestuje…jen se otaci z boku na bok…no a ta plina pred dudel funguje jen dokavad uplne neusne…pak ho stejne vyplivuje…a kdyz se probudi v noci..tak mam dostatek dudanu na nocnim stolku v postylce..v posteli…a mam postylku uplne u postele prstrcenou a jen ve spanku nejakej nahmatam a ucpu
Ale ten řetízek má sotva 10cm. ale chápu to, každá se bojíme něčeho jiného a pro druhého je to třeba nesmysl. Ale od té doby co ho Mareček má, tak se v noci nebudí, dudel si dá sám
. Připojuji ilustrační foto ![]()