Medvídek do postýlky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27305
9.10.10 09:38

Medvídek do postýlky

ahoj maminky,
to naše mládě se v noci pořád tak vrtí a vrtí a vrtí a fňuká, ach jo. (Nedávno jsem zakládala diskusi, že už z toho nevyspání nemůžu).
Tak mě napadlo, co mu pořídit do postýlky medvěda? On plyšáky má malé, největší je tak velikosti dospělé mužské pěsti, jsou z kolotoče, hrazdy a tak, ale moc se s nima nekamarádí, teda občas je okusuje a to je vše. Takového toho muchlíka do postýlky zahodil někdy před 4 měsíci. Velkého medvěda nemá. Usíná s plínkou, s tou se muchlí, když usne, seberu ji, bojím se udušení.
Ale říkám si, že třeba v noci jak se vrtí, tak se přitulí k velkému medvědovi a uklidní se, nebo aspoň nebude narážet do těch tyček… Ovšem, když s plyšákama moc nekamarádí, tak aby to nebyla zas zbytečná investice…
Co myslíte, pomůže to třeba, máte s tím zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
9.10.10 09:50

Tak prvně bych mu nebrala tu plínku, pokud je naučený usínat s ní a pak se vzbudí a plínka nikde, tak právě může kňučet… Nemyslím, že by se s ní udusil :nevim:
Plyšáků má Majda plnou postýlku, kolikrát si tam za den nanosí úplně hromadu a musím je vyndavat, jinak už by se tam sama nevešla=)
S jedním usíná, že ho drží v náručí a zbytek dělá dozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
9.10.10 09:52

taky bych mu plínku nebrala.Kačka s njí spí dodnes,dokonce i ve školce a jednu dobu musela mít 2 :roll: Jo a k tomu má 3 plyšáky na spaní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
9.10.10 09:55

Já bych mu taky tu plínku nebrala,Adámek jí měl dost dlouho.teď má plnou postel plyšáků :roll: A s jedním spí v náručí.Máme to jako Pipet.Ostatní dávají pozor.
Nebo má polštářek na mazlení na kterém usíná.některé děti potřebují něco šmrdlat o pusinku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
9.10.10 10:02

taky bych nechala neco na muchlani…plinkou se ti urcite neudusi…pokavad je na nu zvykly tak bych nechala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
9.10.10 10:05

No on nemá ještě rok, tak možná přijdou plyšáci později.
Plínku mu beru tak hodinku po usnutí, většinou ji má smuchlanou pod břichem, spí na něm. Někdy na boku a má ji pod rukama a to bývá docela spocený, ono ho to i zahřívá.
Ale ok, zkusím mu ji nechat, i když mám nějak pořád strach no. :nevim: Ale třeba budou klidnější noci :-)

PS: I když s plínkou usíná už ty zhruba 4-5 měsíců a úplně blbě spí tak poslední dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
9.10.10 10:09

Zkusila bych mu jí vytáhnout a položit pak k pusince aby se o ní mohl šmrdlat :mrgreen:Náš malý spal s plenkoupřes celou hlavu strašně dlouho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
9.10.10 10:10

Znám tolik dětí, který spí s plínkou! Nikdy se žádný neudusilo, neboj :hug: Buď ráda, že něco takového má a myslím, že když mu ji vezmeš, tak ji pak v noci hledá a chybí mu k usnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
9.10.10 10:44

Tak jste mě přesvědčily :-) dneska mu plínku nechám v dosahu :palec:

Hodně taky dělá, když mu vypadne dudlík, to začne fňukat do pěti minut a na to asi plína nepomůže :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
9.10.10 10:52
MaryClementine píše:
Tak jste mě přesvědčily :-) dneska mu plínku nechám v dosahu :palec:Hodně taky dělá, když mu vypadne dudlík, to začne fňukat do pěti minut a na to asi plína nepomůže :cry:

to je holt úděl dudlíkových dětí-to děljí taky skoro všechni dudlíkáci :lol: Až bude starší tak si ho tam naučí vracet-měli jsme v postýlce 3 aby vždy na nějaký dosáhl nebo abych ho nemusela v noci hledat zapadlý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
9.10.10 13:25
verenika píše:
MaryClementine píše:
Tak jste mě přesvědčily :-) dneska mu plínku nechám v dosahu :palec:Hodně taky dělá, když mu vypadne dudlík, to začne fňukat do pěti minut a na to asi plína nepomůže :cry:
to je holt úděl dudlíkových dětí-to děljí taky skoro všechni dudlíkáci :lol: Až bude starší tak si ho tam naučí vracet-měli jsme v postýlce 3 aby vždy na nějaký dosáhl nebo abych ho nemusela v noci hledat zapadlý :roll:

Jo, tak to jsem taky zkoušela, ale nezabralo, ztrácely se permanentně všechny čtyři a stejně fňukal, podle mě je částečně odstrčil a částečně různě zašantročil ve spánku, ráno je měl např. v nohách spacího pytle, za postelí, apod., takže teď má jeden a druhý mám na nočním stolku, kdybych v noci ten první nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
9.10.10 13:59

me si teda prcek uz da do tlaminky dudela sama…ale prave tou plinou sem ji jak dyby zajistovala dudlik…namuchlala sem ju pred dudana..a on tam drzel.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
9.10.10 14:48
mikitaa píše:
me si teda prcek uz da do tlaminky dudela sama…ale prave tou plinou sem ji jak dyby zajistovala dudlik…namuchlala sem ju pred dudana..a on tam drzel.. :-)

Ale to se ti nemohla moc otáčet, ne? To tu plínu odsune nebo tak, mně se tohle děje v kočárku, muchlá se před usnutím s plínou a kolikrát si za ten dudel „zatrhne“ a vyhodí ho. Jinak zandat si ho umí taky, pokud ho najde :-D což v noci někde kdovíkde v postýlce moc nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
9.10.10 19:45
MaryClementine píše:
mikitaa píše:
me si teda prcek uz da do tlaminky dudela sama…ale prave tou plinou sem ji jak dyby zajistovala dudlik…namuchlala sem ju pred dudana..a on tam drzel.. :-)
Ale to se ti nemohla moc otáčet, ne? To tu plínu odsune nebo tak, mně se tohle děje v kočárku, muchlá se před usnutím s plínou a kolikrát si za ten dudel „zatrhne“ a vyhodí ho. Jinak zandat si ho umí taky, pokud ho najde :-D což v noci někde kdovíkde v postýlce moc nejde.

tak dát dudel na takový ten krátký řetízek určený přímo na to, připneš na pýžo a malej se to naučí najít. :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
9.10.10 19:54
Ewule0712 píše:
MaryClementine píše:
mikitaa píše:
Ale to se ti nemohla moc otáčet, ne? To tu plínu odsune nebo tak, mně se tohle děje v kočárku, muchlá se před usnutím s plínou a kolikrát si za ten dudel „zatrhne“ a vyhodí ho. Jinak zandat si ho umí taky, pokud ho najde :-D což v noci někde kdovíkde v postýlce moc nejde.
tak dát dudel na takový ten krátký řetízek určený přímo na to, připneš na pýžo a malej se to naučí najít. :dance: :palec:

To bych zrovna na noc nedávala :think: Když se prcek přetočí tak ho to bude akorát tlačit :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí