Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Obj velmi často. Jednou mám doma balík do týdne, jindy do 3týdnů. Zaleží co mají skladem.
Běžně si vzpomenu, že chci do obj přidat nějakou věc, tak napíšu mail a vždy přidají.
Jen dnes tam mám obj za 3000 a před 14ti dny dorazila další za cca 1800.
Nemám s nimi nejmenší problém a nevadí mi čekat déle. Za ty prachy …
No tak dneska super ráno email že bylo předáno dopravci
sice měsíc čekání to jo
ale mají tam fakt některý věci super za dobrý kačky
já balík teda taky za 3ticíce tak počítám že to bude mega krabice
ale teď před vánoci už od nich neobjednávám měla bych strach že by to nedošlo…
@Kristýnka526 Mně teda od nich vždycky všechno přišlo rychle. Někdy jsem se až divila. ![]()
Objednávám pravidelně, mají super ceny. Pokud jsem měla pár věcí (knížky, papírnictví), tak vždy vše ok. Ale minulý rok jsem před Vánoci měla velkou objednávku včetně hraček a ta nakonec nedorazila. Pořád jsme si posílaly emaily, že balí a expedujou a stále nic. Nakonec jsem část objednávky zrušila, protože bych se nedočkala. Tolik moje zkušenost.
Dnes mi puboška osvětlila tajemství, že top kniha jsou Manga a jakési temné deníky, či co..
jelikož je teprve 5/11, tak jsem riskla nejlevnější variantu u Megaknih
a zrovna nyní mi přišel mail, že ODESÍLAJÍ
takže nemyslím, že je to špatný e-shop, valí jistě na kvantitu, ale mají spoustu knih skladem a ušetřila jsem na třech dílech oproti jiným třeba 200kč v součtu…
Holky, neberte to jako reklamu, nemám s nimi nic společného, ale teď jsem chtěla na megaknihách objednávat knížky - většinu tedy bohužel nemají skladem a já je potřebuju příští týden, takže jsem hledala kde co mají a na insta na mě vyskočila sleva 10%sleva s kódem ZIMA u dobrých knih. Platí jen do dneška. Třeba někdo využije. Je to tedy pro nákup nad 499.
Přidám svoji aktuální zkušenost. V PC jsem si našla pár věci za super ceny… měla jsem to mít za 431kč, poslala kamarádce a ona ona objednala. Již ceny nezkoumala samozřejmě. No obj přišla a ona po mě chtěla 705kč… nejdříve jsem odeslala a za dva dny přemýšlela.. a koukala a koukala. A zjistila že když kouknu přes mobil je cena jiná, než přes počítač. Ona udělala obj za celkem 4300kč přes mobil. Dala jsem si tu práci a přes PC to bylo celé za 3150Kč… Viz foto.
@KKK85 píše: Více
Už delší dobu u nich nenakupuju, ale nepřekvapuje mě to. Podle mě ty ceny sází naprosto podle plotu. Dřív se třeba vyplatilo každou knihu vyhledat zvlášť přes vyhledávač, protože byla o desítky korun levnější, než kdybych ji zadala do košíku přímo přes megaknihy.
@jakdal píše: Více
Ano to jsem taky zaregistrovala kdysi
Jsou to smejdi.
@Vona77 píše: Více
tak koukni na ceny přes mobil a pak přes počítač…
@KKK85 Tohle me nenapadlo, pocitac nemam. Tak to je asi ten duvod, proc vse v poradku. ![]()