Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já tam objednávám často a nikdy nebyl problém, vždy zboží do pár dnů doma ![]()
Maximalne jsem cekala tri tydny, ale byly tam polozky mimo sklad. Casto mi chodi informacni emaily. Maji skvele ceny, treba u pastelek, kosmetiky, tak mi to nevadi, ze to trva dele.
Holky jak tak vidím tak to je tak 50:50 někomu přišlo rychle někomu ne
no uvidím já jak teda dopadnu zatím pořád nic. Já mám právě velkou objednávku děckám na vánoce a narozeniny v pátek syn slaví a já mám hrůzu že do pátku to nedojde
a rušit tolik věcí no by mě trefilo hledat vše od znova ![]()
@Kristýnka526 píše:
Zajímá mě vaše zkušenost nadpis zní jasněpřed minulý měsíc jsem u nich dělala velkou objednávku a dodnešní doby to stále nemám doma vše co jsem u nich objednala bylo skladem. Každý pomalu den jim píšu emaily a každý den odpovídají to samé že to teprve balí
toho čekání už mám úplně plné zuby
máte s nimi někdo taky podobnou zkušenost?
Zvláštní, objednávám tam roky, a vždy vše ok ![]()
Tak já objednávala z Megaknih v pátek - dobírka za 1800,– Do zásilkový přišla dnes, vyzvednuto a vše v pořádku. Nakupují opakovaně, problém nebyl nikdy. Tož tak u mě
Objednávala jsem tam a v pohodě, pak jsem na důležitou objednávku čekala 14 dní, několikrát urgovala a marně. Ani omluva se nekonala. Je jim to jedno. Tím jsem s nima skončila, radši objednávám jinde.
Na MK nakupuju poměrně často, určitě 1-2× do měsíce. Nikdy žádný problém až na poslední objednávku, kde zboží uvedeno skladem - ověřeno i poznámkou v objednávce, že prosím o ověření, že je opravdu skladem - mailem přišla odpověď, že ano, ale po týdnu mi napsali, že skladem vlastně není, že bude za 2-3 týdny. Takže objednávku jsem stornovala a objednala jinde.
Nicméně - dost často mají stejnou knihu v prodeji dvakrát - a pokaždé s jinou cenou, tedy většinou. Když zadám název knihy do googlu nákupy, obvykle najdu tu samou položku pod dvěma různými odkazy megaknih - jedna levnější, jedna dražší, ale úplně stejné vydání, počet stran, vazba…tak třeba je to i tím…
Letos ale raději už na megaknihách nakupovat nebudu, bála bych se, aby to došlo včas.
Jinak nechci dělat reklamu, ale dobře se nakupuje na booktook, dobreknihy nebo knihobotu. U nás ve městě je i knikupectví kanzelsberger a mají dodání na prodejnu zdarma, tak občas využiju i tu.
Mě přišlo všechno v pořádku. Taky to může být tím že je před Vánoci a všude je nejvíc práce
.podobný problém jsem s alzou. Tam přišla půlka a do mailu, že ostatní nemají. ![]()
Ja mam taky spis dobrou zkusenost, objednavala jsem jednou nekolik knih, vsechny mely mit delsi dobu dodani. Aniz bych urgovala nebo se nejak ozyvala, tak mi prubezne snad obden posilali omluvne emaily a vypis, co uz maji a na co cekaji.
Jednou se neco nepovedlo pri placeni, reklo mi to, ze platba neprobehla, at zaplatim jinak, ale probehly platby obe. Psala jsem jim email, platbu vratili, aniz by mi odpovedeli. Celkove bych tedy rekla, ze OK.
Objednávám tam často a vždy bez problémů. Déle to trvalo jen u věcí co nebyly skladem. Teď tam chci objednat na Vánoce, tak raději tedy co nejdříve 😁
Jinak ceny jsou nižší pokud si to do košíku dáváte přes google vyhledávač.
Nakupuju hodně a často, vždy vše došlo, bez problémů. Jo, nejsou to extra rychlici, ale do 10 dni jsem to vždy měla doma.
Ano, před měsícem jsem udělala v pondělí objednávku a ihned zaplatila. Ve středu mail, že předali balíček Zásilkovně. Super, do pátku to bude, v pátek jsem to chtěla nejpozději mít. Ve čtvrtek stále u Zásilkovny, že čekají na dodání balíčku. V pátek to samé. Volala jsem na Megaknihy. Ve středu předali balíček, někdy to jen trvá, je to na cestě.
Poté mi v ten pátek přišel mail, že převzali balíček!!! Tak netuším, kde byla chyba, ale naštvalo mě to. Přišlo to tedy až v pondělí.
Par zmatku jsem s nimi resila. Posledni dva roky se mnou komunikuje sikovna holcina, co ma prehled a umi vyexpedovani zaridit. Treba mi napise, ze se ceka na zmiziky, jestli je chci apod.