Megaknihy

1198
3.11.22 14:59

Megaknihy

Zajímá mě vaše zkušenost nadpis zní jasně :D před minulý měsíc jsem u nich dělala velkou objednávku a dodnešní doby to stále nemám doma vše co jsem u nich objednala bylo skladem. Každý pomalu den jim píšu emaily a každý den odpovídají to samé že to teprve balí :nevim: toho čekání už mám úplně plné zuby :zed: máte s nimi někdo taky podobnou zkušenost? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81479
3.11.22 15:01

Jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1198
3.11.22 15:02

@Lama Lama a přišlo vše v pořádku a včas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
3.11.22 15:02

To jsem dost překvapená. Nakupuji tam poměrně pravidelně a nikdy se mi nic podobného nestalo. Naopak mam vždy objednávky doma Max do 3 dnů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11821
3.11.22 15:03

Taky sem u nich něco o bjednavala s tím že to mělo být skladem…je to už skoro 3 týdny…dnes mi přišla odpověď na můj mail s dotazem proč ještě zboží nedorazilo…že zboží bohužel není skladem ale že ho v příštích dnech naskladni a hned pak odešlou..no..zaplacené to nemám a akutně to nepotřebují tak si ještě počkám ale asi už tam příště nic objednávat nebudu…nebo aspoň nic co budu potřebovat rychle :lol:
Každopádně by bylo od nich fér napsat že zboží třeba není skladem jestli si chci počkat nebo zrušit…to se nestalo dokud jsem se sama nezačala pidit…

Příspěvek upraven 03.11.22 v 15:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1198
3.11.22 15:03

@kara_cz no já právě poprvé a jsem s toho už úplně nešťastná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1198
3.11.22 15:07

@Vladusxx tak já právě brala jen skladovky abych to měla co nejdřív doma no a pořád nemám. Čekání pořád píši i dnes že to zabalí a odešlu a pořád nic. Já příště objednávám už z jinama to čekání se mi nevyplácí. Naštěstí teda zaplaceno taky ještě nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
3.11.22 15:11

@Kristýnka526 vždy mi id nich vše přišlo, i když jsem čekala dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
3.11.22 15:13
@Kristýnka526 píše:
@Lama Lama a přišlo vše v pořádku a včas?

Ne. Jsteně, jako ty. Děs běs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11821
3.11.22 15:16

@Kristýnka526 já sem objednávala jen jednu blbost..no plastový organizér do šuplíku..chtěla sem to do komody pro mimčo aby se mi tam ty hadříky pořád nemichaly ale není to akutní…ani vyloženě nutný..kdyžtak objednám jinde když to do měsíce neprijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
3.11.22 15:21

Nakupují běžné a vše ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35787
3.11.22 15:21

Já tam objednávám částo a vždy ok, ale teď tam mám taky větší objednávku a taky už to trvá dýl, ale něco nebylo skladem tak sem s tím počítala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24815
3.11.22 15:37

Kupovala jsem tam loni a předloni celkem 3×, vždy skladovky a vždy do 3-4 dnů byly knížky doma.. tak nevím, kde soudruzi udělali chybu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
3.11.22 15:39

Zrovna nedávno jsem nadávala, že tam už nic neobjednám. Předpokládaná doba doručení 4 dny a přišlo to za tři týdny :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
3.11.22 15:42

Objednavala jsem cca mesic zpet. Jedna vec byla s dodanim 3-5 dni. Po uplynuti mi napsali, ze cekaji na dodani. Za 3 dny jsem poslala dotaz a dalsi odpoved, ze cekaji na dodani, omlouvaji se atd. Za 3 dny dalsi dotaz z me strany, odpoved s tim, ze pokud chci, odeslou mi objednavku bez te jedne polozky. Za dalsi 3 dny (po 14 dnech od objednavky) jsem jim napsala, ze tedy chci objednavku zaslat bez te polozky. Odpoved byla, ze zbozi jiz doslo a vse je pri hystano k odeslani. Vse tedy opravdu doslo a jako plus beru komunikaci, protoze narozdil od nekterych eshopu reagovali celkem rychle. Pred Vanoci ale nic objednavat nebudu, mela bych z toho nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí