Co koupíte k Vánocům šestiletým klukům?

279
18.10.22 10:07

Co koupíte k Vánocům šestiletým klukům?

Potřebuji trochu inspirace. Syna baví mašinky na všechny způsoby a toho už máme plný byt. Když se zeptám co chce od Ježíška tak mašinky. Samozřejmě nějaké dostane ale ráda bych i něco jiného. Vůbec netuším. Určitě chci nějakou knihu ale co dál. Poradíte prosím co kupujete klukům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5889
18.10.22 10:17

Synovi bude na vánoce 6 a v plánu je u něj aktovka, koloběžka, karimatka na výpravy, tričko s nápisem budu hasič, čelovku a dál se uvidí. Sedmiletý dostane rubikovu kostku 2×2,koloběžku, tablet, čelovku a šachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
18.10.22 10:19

Když ty mašinky musí být… Co tak deskovku Jízdenky, prosím? Je XX variant pro různě staré děti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
18.10.22 10:23

Jinak pokud by můj syn nebyl na šachy, rubikovku apod.,ale na mašinky, asi bych zkusila sehnat něco takového https://www.zeleznicni-modelarstvi.cz/…are-tt-45069?… a časem, když ho to chytne, tak to může zvětšovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
18.10.22 10:24

Syn měl 6 loni, dostal knížky k Albi tužce, normální knížky, lego, oblečení, malou sadu Merkura (což ho neuchvátilo a doteď tu leží nesložený), pak dostal nové povlečení s dinosaurama, deskovou hru, lego hry na počítač. Letos dostane sluchátka, nějaké další knížky, něco na sebe, chce koloběžku nebo skateboard a uvidím jestli mě ještě něco napadne, možná hry ty dáváme každý rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.22 11:28

Jako malá jsem milovala slepování letadýlek, nebavilo by ho něco takového? Třeba dnes dělají už i mašinky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
18.10.22 12:01

Dostane kolo, Magformers dinosaury, lego, chytre hodinky a víc zatím vymysleno nemám. Mašinky mají krasne funkční z lega, klidně bych mu nechala třeba udělat i postel ala masinka či neco takového velkého do pokoje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
18.10.22 12:11

Díky za typy holky. To lego mašinku už mám objednanou. Líbí se mi to slepování mašinek a ta desková hra jízdenky prosím. To objednám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5630
18.10.22 13:42

U nás v rodině slavila velký úspěch stavebnice Seva. Sice to nejsou mašinky, ale stavět si baví jak sedmiletého, tak pětiletou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10256
18.10.22 14:38

@elza12 Dětem na Štědrý den zvýšíme v pokoji teplotu na 20 stupňů. :-)

Děti (obě už větší) necháváme odmala malovat, později psát Ježíškovi, co by si přáli. Myslím, že je to metoda svým způsobem nepřekonatelná.
Určitou alternativou je projít s nimi hračkářství a všímat si, co se jim líbí, ale nekoupí se to hned, protože je to drahé, a pak budou překvapeni, že Ježíšek na to měl.
A jestli nevěřej na Ježíška, tak jim nedávat nic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
18.10.22 21:25

Syn bude mít 6,5 roku na Vánoce a dostane lyže, aktovku, 2-3 knížky a nějakou stavebnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí