Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,
nebyla některá z vás na ostrově Meganissi u Lefkady? Jedeme do Esperides resort, moc žádné recenze nejsou…díky ![]()
Ahoj přímo na Meganissi jsem nebyla, jen jsem si ostrov letmo prohlídla při plavbě na plachetnici a myslím si, že zklamaná rozhodně nebudeš, pokud máš ráda krásnou přírodu a nepřelidněné pláže. My byli na Lefkadě a byla to nejlepší dovolená mého života ![]()
Byli jsme na Lefkadě a na Meganissi jsme byli na výletě.Ostrov je to opravdu kouzelný,zelený,klidný.Pokud máte rádi klid,romantiku,tak chubu neuděláte.Ale pokud jste zvyklý na trochu větší ruch,tak Lefkada je lepší.
Je to svatební cesta, tak určitě klid a romantiku preferujeme
Jinak na Lefkádě manžel už byl, ale budeme tam vyrážet lodí také na pláže. Už příští pátek, moc se těším
Díky za odpovědi.
Tak si to užijte, moc závidím
Vrátila jsem se před pár dny ale jela bych hned znovu ![]()
A kde jste byli Bibi? Ono je to jedno, hlavně, když je s manželem pohoda a člověk si to užije ![]()
Byli jsme na Lefkadě v Agios Nikitas, což je jedno menší a klidnější středisko na západním pobřeží, kde jsou nejhezčí pláže. Měli jsme půjčenou motorku takže jsme toho objeli docela dost. Byli jsme tam v druhé půlce června, to ještě bylo málo lidí, tak máte to Meganissi možná lepší, bude tam větší klid ![]()
JJ, manžel byl taky v AN, a byl nadšenej. Nemáme rádi tur.střediska a přeplněná pláže. Nejradši nuda pláž ![]()
Nuda pláž? tak to si tam užijete
![]()
Já chodila ve spodním dílu a byla za exota ![]()
Zdravím,
chtěla bych zeptat, jak se vám nakonec vaše dovolená / svatební cesta líbila?
S přítelem jedeme v půlce září taky do Esperides Resort na Meganissi, takže se snažíme získat co nejvíc informací
Předem díky
Dovolená na Meganissi byla úžasná! Byli jsme tam jen týden, ale já bych tam snad zůstala… Hotel je moc hezký, pokoje aslužba úklidu perfektní. měli jsme pokoj v horní patře, takže dokonalý výhled na okolní ostrovy. Jinak skoro všude pomlouvali, jak tam vaří. Což já nechápu… přibrala jsem tam 2kg
výborná řecká kuchyně. Napiště mi do zprávy, co konkrétně by vás zajímalo?