Ostrov Meganissi

417
13.7.11 21:38

Meganissi

Ahoj holky,
nebyla některá z vás na ostrově Meganissi u Lefkady? Jedeme do Esperides resort, moc žádné recenze nejsou…díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7388
14.7.11 08:19

Ahoj přímo na Meganissi jsem nebyla, jen jsem si ostrov letmo prohlídla při plavbě na plachetnici a myslím si, že zklamaná rozhodně nebudeš, pokud máš ráda krásnou přírodu a nepřelidněné pláže. My byli na Lefkadě a byla to nejlepší dovolená mého života :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
14.7.11 08:42

Byli jsme na Lefkadě a na Meganissi jsme byli na výletě.Ostrov je to opravdu kouzelný,zelený,klidný.Pokud máte rádi klid,romantiku,tak chubu neuděláte.Ale pokud jste zvyklý na trochu větší ruch,tak Lefkada je lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
14.7.11 08:46

Je to svatební cesta, tak určitě klid a romantiku preferujeme :-) Jinak na Lefkádě manžel už byl, ale budeme tam vyrážet lodí také na pláže. Už příští pátek, moc se těším :-)Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7388
14.7.11 08:49

Tak si to užijte, moc závidím :oops: :wink: Vrátila jsem se před pár dny ale jela bych hned znovu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
14.7.11 08:50

A kde jste byli Bibi? Ono je to jedno, hlavně, když je s manželem pohoda a člověk si to užije :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7388
14.7.11 09:00

Byli jsme na Lefkadě v Agios Nikitas, což je jedno menší a klidnější středisko na západním pobřeží, kde jsou nejhezčí pláže. Měli jsme půjčenou motorku takže jsme toho objeli docela dost. Byli jsme tam v druhé půlce června, to ještě bylo málo lidí, tak máte to Meganissi možná lepší, bude tam větší klid :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
14.7.11 09:07

JJ, manžel byl taky v AN, a byl nadšenej. Nemáme rádi tur.střediska a přeplněná pláže. Nejradši nuda pláž :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7388
14.7.11 09:14

Nuda pláž? tak to si tam užijete :wink: :mrgreen:
Já chodila ve spodním dílu a byla za exota :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
compas
31.8.11 09:08

Zdravím,

chtěla bych zeptat, jak se vám nakonec vaše dovolená / svatební cesta líbila? :-) S přítelem jedeme v půlce září taky do Esperides Resort na Meganissi, takže se snažíme získat co nejvíc informací :-) Předem díky

• Citovat
  • Upravit
417
31.8.11 11:03

Dovolená na Meganissi byla úžasná! Byli jsme tam jen týden, ale já bych tam snad zůstala… Hotel je moc hezký, pokoje aslužba úklidu perfektní. měli jsme pokoj v horní patře, takže dokonalý výhled na okolní ostrovy. Jinak skoro všude pomlouvali, jak tam vaří. Což já nechápu… přibrala jsem tam 2kg :-D výborná řecká kuchyně. Napiště mi do zprávy, co konkrétně by vás zajímalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí