Melounová vůně - parfém

327
21.4.12 21:28

Melounová vůně - parfém

Zdravím mamči, poradíte parfém, vůni,která voní jako meloun???děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7139
21.4.12 21:31

parfém nevím kdysi tak voněl Suniskies od AVONU, ale ten se už nedělá, jinak myslím, že má Avon takový set(tělové mléko, sprch.gel.a tělový sprej ), který tak voní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
21.4.12 21:35

Konkrétně ti neporadím, ale zkus stránky www.arome.cz, tam najdeš o vůních vše. Recenze a obsáhlé diskuze. Určitě ti tam někdo poradí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
21.4.12 21:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
21.4.12 21:42

Taky jsem po tom pátrala.. V parfumérce (myslím, že to byla Sephora) mi tehdá řekli, že vůně s melounovým aroma se již nedělají :nevim:

• Citovat
  • Upravit
327
21.4.12 21:43
@Amber_1977 píše:
Taky jsem po tom pátrala.. V parfumérce (myslím, že to byla Sephora) mi tehdá řekli, že vůně s melounovým aroma se již nedělají :nevim:
:( :( :( to je děs, taková krásná vůně
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
21.4.12 21:44

@RyBANA Že jsem si radši neuřízla prst, když jsem to psala :oops: Jsem zase za blba :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
21.4.12 21:46

Já bych moc chtěla angrešt a případně černý rybíz - angrešt prý také není, rybíz v některých příměsích je, ale ty vůně vůbec rybízově nevoní :cert: :(

• Citovat
  • Upravit
7139
21.4.12 21:50

@Amber_1977 já bych brala malinovou nebo borůvkovou vůni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
21.4.12 21:52

Podobnou vůni jako meloun je okurka - tak zkus něco takového. Moje tchýně je na meloun ujetá, tak to často kupujeme, když na cokoli takového narazíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
21.4.12 21:59

http://www.arome.cz/…u-par-kenzo/ :palec: voní moc pěkně po melounech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
21.4.12 22:28

@lukresia maliny má v sobě Hot Couture od Givenchi, ale jinak voní parfémová voda a jinak toaletní - parfémová na mě vždycky úžasně voněla, toaletka byl smrad - dlouho jsem nechápala, jak to - tester z časopisu byl úžasný, stříknutí v krámě na :poblion: - až mi právě v parfumérii vysvětlili, že do testerů se dávají vyšší koncentráty a že to může způsobit tu „změnu“ :lol: - možná se ta informace bude někomu dalšímu hodit.

• Citovat
  • Upravit
6374
21.4.12 22:46

Holky prosím a neznáte nějaký parfém s vůní magnolie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
21.4.12 22:52

Meloun - L´eau par Kenzo. Prvni, co me napadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
21.4.12 22:55
@Amber_1977 píše:
@lukresia maliny má v sobě Hot Couture od Givenchi, ale jinak voní parfémová voda a jinak toaletní - parfémová na mě vždycky úžasně voněla, toaletka byl smrad - dlouho jsem nechápala, jak to - tester z časopisu byl úžasný, stříknutí v krámě na :poblion: - až mi právě v parfumérii vysvětlili, že do testerů se dávají vyšší koncentráty a že to může způsobit tu „změnu“ :lol: - možná se ta informace bude někomu dalšímu hodit.

To sice jo, parfemova voda ma vetsi koncentraci vonnych esenci. Ale u Hot Couture mam dojem, ze toaletka mela snad krapet jiny slozeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí