Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Zdravím mamči, poradíte parfém, vůni,která voní jako meloun???děkuji
parfém nevím kdysi tak voněl Suniskies od AVONU, ale ten se už nedělá, jinak myslím, že má Avon takový set(tělové mléko, sprch.gel.a tělový sprej ), který tak voní
Konkrétně ti neporadím, ale zkus stránky www.arome.cz, tam najdeš o vůních vše. Recenze a obsáhlé diskuze. Určitě ti tam někdo poradí. ![]()
Taky jsem po tom pátrala.. V parfumérce (myslím, že to byla Sephora) mi tehdá řekli, že vůně s melounovým aroma se již nedělají ![]()
@Amber_1977 píše:
Taky jsem po tom pátrala.. V parfumérce (myslím, že to byla Sephora) mi tehdá řekli, že vůně s melounovým aroma se již nedělají
@RyBANA Že jsem si radši neuřízla prst, když jsem to psala
Jsem zase za blba ![]()
Já bych moc chtěla angrešt a případně černý rybíz - angrešt prý také není, rybíz v některých příměsích je, ale ty vůně vůbec rybízově nevoní
![]()
Podobnou vůni jako meloun je okurka - tak zkus něco takového. Moje tchýně je na meloun ujetá, tak to často kupujeme, když na cokoli takového narazíme.
http://www.arome.cz/…u-par-kenzo/
voní moc pěkně po melounech
@lukresia maliny má v sobě Hot Couture od Givenchi, ale jinak voní parfémová voda a jinak toaletní - parfémová na mě vždycky úžasně voněla, toaletka byl smrad - dlouho jsem nechápala, jak to - tester z časopisu byl úžasný, stříknutí v krámě na
- až mi právě v parfumérii vysvětlili, že do testerů se dávají vyšší koncentráty a že to může způsobit tu „změnu“
- možná se ta informace bude někomu dalšímu hodit.
@Amber_1977 píše:
@lukresia maliny má v sobě Hot Couture od Givenchi, ale jinak voní parfémová voda a jinak toaletní - parfémová na mě vždycky úžasně voněla, toaletka byl smrad - dlouho jsem nechápala, jak to - tester z časopisu byl úžasný, stříknutí v krámě na- až mi právě v parfumérii vysvětlili, že do testerů se dávají vyšší koncentráty a že to může způsobit tu „změnu“
- možná se ta informace bude někomu dalšímu hodit.
To sice jo, parfemova voda ma vetsi koncentraci vonnych esenci. Ale u Hot Couture mam dojem, ze toaletka mela snad krapet jiny slozeni.