Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky,
prosím, nemáte tip na nějaký lehký - tím myslím lehce roztíratelný make-up /dříve byl dermacol / řidší konzistence, aby se dobře aplikoval a obličej nevypadal s tuhým maku-upem jako maska.
Děkuji za tipy ![]()
Ahoj, už jsem tady kdesi psala, že mám Skin Match od Astor - roztírá se lehce, středně kryje a na tváři kupodivu opravdu není vidět. Co se týče té nenápadnosti, je to zatím nejlepší make-up ze všech, co jsem kdy zkusila.
Příspěvek upraven 19.04.12 v 12:45
Ahoj, my už roky s kamarádkou nedáme dopustit na Giordani Gold od Oriflamu ať už ten omlazující nebo minerální. Krásně se roztírá, vypadá přirozeně a je po něm perfektní pleť. Jako fakt bez toho nemůžu žít. Jo a ještě jsem dostala od Helena Rubinstein Color Clone, ten mi taky vyhovuje trochu víc kryje než Giordani, ale bude určitě dražší než ten od Oriflamu. Hezký den pa
@sanyaa píše:
Ahoj, už jsem tady kdesi psala, že mám Skin Match od Astor - roztírá se lehce, středně kryje a na tváři kupodivu opravdu není vidět. Co se týče té nenápadnosti, je to zatím nejlepší make-up ze všech, co jsem kdy zkusila.Příspěvek upraven 19.04.12 v 12:45
Taky ho mám a jsem spokojená ![]()
Super jsou Clinique,jen pořizovací cena je vyšší,prostě za make-upy z parfumerií se zaplatí,ale ten výsledek stojí za to a určitě i poradí. Jinak pokud nemáš problematickou pleť a potřebuješ jen trochu barvu a zakrýt třeba žilky nebo flíčky,tak je super BB krém. teď ho dělá Garnier,z těch cenově dostupných. Ještě jsem zkoušela Maybelline Affinitone,taky lehčí ![]()
Já si ten BB krém míchám napůl s krycím krémem od LUSH a jsem opravdu spokojená. Dobře kryje a díky dvoum odstínům si vytvořím mix přesně podle odstínu pleti a kdybych měla chuť, tak můžu i trošku stínovat na obličeji, ale po ránu na to není čas ani nálada ![]()
Taky míchám a pokud je čas,tak stíhuju,žádný odstín make-upu podle mě nesedne perfektně,aspoň tedy mně ne ![]()
Holky, nepřihodily byste prosím tipy i na korektor - dobře krycí, dobře držící, hodně světlý? Snad to zakladatelce nevadí, omlouvám se.
Já mám toto:
http://www.lushcz.cz/…vy-krem.html?…
míchám s druhým make-upem, ale myslím, že by to šlo použít jako korektor, ale není to přímo na zakrytí opravdu velkých průšvihů.
http://www.parfume.cz/…at-2-5-ml-2/
nejlepší,co jsem kdy měla! Kryje opravdu perfektně a stačí málo,takže vydrží,i když je dražší. V každé dobré parfumerii ho mají.
@Nicki.Minaj na ten si moc pochvalujou, ale mě osobně moc nesedl… asi potřebuju větší krytí
![]()
Jinak používám jen BB creamy, někdy míchám s MaxFaktor Lasting Perfect. Asi je na tom, jak to kdo nanáší a umí pracovat aby nepůsobil jako maska.
mám tento..skvěle se nanáší, hezky kryje..spokojenost
http://www.patro.cz/…5486321.html?…
@daniela4 píše:
Ahoj holky,prosím, nemáte tip na nějaký lehký - tím myslím lehce roztíratelný make-up /dříve byl dermacol / řidší konzistence, aby se dobře aplikoval a obličej nevypadal s tuhým maku-upem jako maska.
Děkuji za tipy
BB cream ![]()
Já mám na sebe problém sehnat vůbec odstín,jsem snědší typ a v drogerce tz make-upy jsou pro mě ztráta peněz,nemají na mě odstín ![]()