Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Holky, tolik tipů. Jste zlaté ![]()
Zítra udělám nájezd na drogošky.
Díky moc.
@TuLin píše:
@Nicki.Minaj na ten si moc pochvalujou, ale mě osobně moc nesedl… asi potřebuju větší krytí![]()
![]()
Jinak používám jen BB creamy, někdy míchám s MaxFaktor Lasting Perfect. Asi je na tom, jak to kdo nanáší a umí pracovat aby nepůsobil jako maska.
Co myslíš,ten korektor?
@Nicki.Minaj píše:
http://www.parfume.cz/…at-2-5-ml-2/nejlepší,co jsem kdy měla! Kryje opravdu perfektně a stačí málo,takže vydrží,i když je dražší. V každé dobré parfumerii ho mají.
Děkuju, kdysi jsem ho měla a teď jsi mi ho připomněla. Ten korektor byl super, ale nevyhovovalo mi to pero, ve kterém je, prostě to dávkování, tak jsem ho vždycky dala na ruku a nanášela vlastním štětečkem. Možná se k němu zas takto vrátím, protože jsem stejně nenašla jiný, se kterým bych byla úplně spokojená. Můj problém je, že ani u spousty drahých značek nemají na mě dost světlý odstín ![]()
@sanyaa píše:
Děkuju, kdysi jsem ho měla a teď jsi mi ho připomněla. Ten korektor byl super, ale nevyhovovalo mi to pero, ve kterém je, prostě to dávkování, tak jsem ho vždycky dala na ruku a nanášela vlastním štětečkem. Možná se k němu zas takto vrátím, protože jsem stejně nenašla jiný, se kterým bych byla úplně spokojená. Můj problém je, že ani u spousty drahých značek nemají na mě dost světlý odstín
Ono to chce třeba zkusit koupit přímo od výrobce z jejich stránek. Koukala jsem na Clinique a ta jejich paleta je strašně široká. Možná by to šlo i objednat do parfumerie,požadovaný odstín,jakékoliv značky a nebo musí mít vzorky…
Já používám od Janssen tonovací krém. Je to běžný denní krém, který zároveň tónuje a jsem moc spokojená.