Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj prosim shanim tuto barvu na vlasy nebo spis odbarvovac.nikde ji nemuzu sehnat.a potrebovala bych ji.vsude maji jiny odstin ale tento nejsvetlejsi nemohu sehnat poradte jestli jste ji nekde videli.dekuju moc
Ahoj, net si zkousela? To by nemel byt problem,ovsem pokud se odstin jeste vyrabi… A taky velmi radi obnovuji krabicky…
Ja vim.Ale je to priserny chodim skoro vsude po drogeriich a nic.byla jsem v kauflandu intersparu schleckru billa a nikde nic nevim kam jit.a je jeste jedna podobna a tu taky nemuzu najit.
Tady tyhle zesvetlovace jsou vetsinou hned pryc… Znam to z drogerie,kde jsem delala… Ja vim,ze platit za postu je na houby,ale pokud ji pouzivas a jsi spokojena… Objednem si rovnou treba vic,usetris na poste a budes to mit bez shanecky
Ja bydlim v hradci kralove a doufam ze mi nekdo porafi kde to tafy sehnat.vzdycky se ptam jestli dostavaji i jine odstiny a vzdycky reknou ze jine nemaji.
Hledala jsem ale nenašla… Našla jsem jeden odkaz a stejne tam presne tyhle nebyly…Tak štastne hledání přeji…
Barbor zkouselela jsi i drogerku na benesovce? takovou tu zapadlou (u toho sportovniho centranovych sportu)? Potom mne jeste napadla drogerka naproti ERKU u Grandu.
Barbor uvidis. na te benesovce je supr pan, LAMR, ta drogerka… vetsinou jsem tam vse sehnala co jsem ahanela… uvidis
Na stránkách palette jsem našla blond,je to jiný obal,ale myslím,že bude stejná.Nebo si tam zavolej a zeptej se přímo.
Ted jsem se docetla ze uz se nevyrabi.ale nevim ktera je misto toho.
Super napad dekuji jdu tam napsat musim najit nejaky kontakt.
Uz jsem tam napsala tak doufam ze nebude trvat mesic nez odepisou.a snad vubec odepisou.