Drobky v Rybilce?

117
14.4.12 20:49

Drobky v Rybilce?

Ahoj holky. Už nějakou dobu mažu Rybilkou a najednou se mé malé začaly dělat na zadečku červený pidiflíčky a mám pocit, že vždycky na místech, kde byly jakoby drobky z Rybilky. Všimly jste si těch drobečků, nebo mám nějaký špatný kus? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Rybilka Dětská mast?

Přidejte zkušenost s Rybilka Dětská mast
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
677
14.4.12 20:57

Taky jsem koupila v lékárně a rybilka měla takové tvrdé kousíčky, jak by písek nebo jak to nazvat. Jsem si říkala, že to nic není a tak jsem mazala. Po dvou dnech se malému na zadečku taky udělaly pupínky. Začla jsem mazat Bepantenem a od té doby klid. Pak došel Bepanthen a dala jsem tu rybilku a zas se to objevilo. Takže už jsem nedávala. Už to nekupuju. Ale možný, že to byla nějaká vadná série. :think: Každopádně já už jsem rybilku zavrhla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
14.4.12 21:05

Tak mám stejnou zkušenost - v poslední Rybilce, co jsem koupila, jsou tvrdá zrnka :? Asi opravdu nějaká špatná várka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
14.4.12 21:07

I ja jsem nasla drobky v rybilce a prestala s ni mazat, i kdyz mala zadne flicky nemela. Ale mela jsem strach, aby ji to nejak nekrabalo.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
14.4.12 21:36

já mám Rybilku, co jsem dostala v tom kufírku v porodnici, a žádné kousky tam nejsou, je to normální krémík…tak asi je teď opravdu na trhu nějaká vadná série :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
14.4.12 21:39

my taky máme drobky asi je to špatná serie koupeno minulý týden ale ještě žadne fleky nemame :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
14.4.12 22:12

Díky holky :) Teda ale to mě teda štve… :roll: Koupila jsem velkou tubu a těšila se na ni, protože má skvělý reference a tohle… :pocitac: No tak nic no.
Tak dík za rady, aspoň v tom mám jasno. :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
14.4.12 22:35

Tak to mi pripada jako by jim to zmrzlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
14.4.12 22:38

asi jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
24.5.12 22:12

Holky koupila jsem nedávno Rybilku a už je v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
1.6.12 13:12

Taky jsme měli rybilku s kouskama,ale žádný flíčky nic jsme neměli…a kupujeme jí i dále a už je to dobrý,asi opravdu zmrzla… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí