Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
PALLETE určitě ne!!!
Na blond je nejhorší co může být, právě chytá do zrzava, oranžova…
Rozhodně nedoporučuji a ani kadeřníci ji nedoporučují!!
Nebála bych se loreal a nebo odborně v kadeřnictví radši…
Chápu já mám taky dlouhý a melír dělám sama.
Za mě koupila bych cokoliv ale pallete fakt už nikdy.
Jdi do welly, loreal nebo garnier.
A mě třeba Palette chytá jako normální blond, nemám s tím problém.. ale pokaždý beru jinou, tak nevím ty čísla…
Podle obrázku myslím že ne.. ale nebála bych se jí koupit, vypadá hezky a mě to fakt chytá dobře.. je jasný že nemusí sednout každému..
@Kačenkaaaa přinejhorším přebarvíš no, hodně štěstí a pak dej vědět, mě se ta barva líbí ![]()
…tak moje mati ma HODNE tmave svoje vlasy a kdyz ji to stahnu melirem tak ji zacnou po cca 2-3 dalsich barvenich „gumovatet“…mame vyskousenou E20 od paletka ma to krasne do blond…je to barva +je tam i melir a jen 9% H2O2
jednou jsem měla šíleně oranžové vlasy ze Syossu, tak jsem na ně hodila najednou 218+230 (mám dlouhé vlasy)a úplně krásná blond
@Kačenkaaaa píše:
Penelopka jako že jsi smíchala ty dvě barvy najednou nebo jsi dala jednu barvu na vlasy a pak tu druhou
smíchala jsem je dohromady
teď používám černou od Garnier, protože mne nebavilo pořád přebarvovat, ale fotečku z blond doby pohledám a hodím ji sem
na vrchu už jsou vidět odrosty, proot jsem se rozhodla se vrátit k tmavé barvě, i když je mi to trochu líto
jo a pokud do toho půjdeš, skoč si do DM pro silver šampón
já jsem si kupovala ten z DM a fakt super, stál nějakých 80 Kč a paráda
zkusím najít fotečku, který to je a hodím ho sem