Jakým krémem mažete starší děti?

3493
8.4.12 17:18

Jakým krémem mažete starší děti?

Ahoj, chtěla bych se zeptat jakými mažete krémy starší děti. Tím nemyslím určitě novorozence a miminka, to mi prosím nepište. Ale děti od dvou let a výše. Nivea mi přijde taková tuhá. Dětský olejíček zase vysušuje… něco pro děti ideálně bez parfemovaných složek apod. Zase ale ne předražené výrobky. Něco pro normální lidi:-) Mám hrozně ráda Aviril olejíček, je to všelék:-) Ale mazat dítě celé tělo je nesmysl. Tak moc díky za postřehy a tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
8.4.12 17:24

Mažu Sebemedem ochranným pleťovým krémem:
http://www.zbozi.cz/…-krem-50-ml/
a tělíčko pleťovým mlíkem od Sebamedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
8.4.12 17:25

Ahoj, od Nivey je bezva krem na cele telo ten v 200ml kelimku- vubec neni tuhy, ja s nim mazu naseho ctyrletaka, kdyz si vzpomenu, i ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
8.4.12 17:26

Na doporučení naší dr. od miminek mažu Ambidermanem (z lékárny). Podle mě super, nemám žádné výhrady, je neparfémovaný a krásně promastí. Mám děti 4 a 6 let a od jejich narození používám jen toto.
 R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
8.4.12 17:30

Nemažu extra často, takže mám ještě zásoby z miminkovského věku, teď střídám tělová mléka (Hipp a Nivea Nutri Sensitive) a olej Hipp, který mažu na mokrou kůži - právě, aby nevysušoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
8.4.12 17:35

Já mažu Niveou (s dávkovačem). Je příjemná a lehce se roztírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
8.4.12 17:52

Pokud mažu, tak Hippem - ovšem zase to tolik neřeším, ani jsem si nevšimla, že je něco jiného na mimča a něco jiného pro starší, bych řekla, že je to prostě dětská kosmetika, ne? Nivea je i pro dospělé tužší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14942
8.4.12 18:07

a co zkusit Excipial???? je to volně prodejný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
8.4.12 18:15

Střídám Indulonu a Cien (to je krém na ruce, ale Marušce nejlíp zabírá na ekzem). Starší nemažu vůbec - jen když má viditelně suchou kůži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
8.4.12 18:17

Ahoj, mažu Biodermou Atoderm krém nebo Bidermou ABC Hydratant. Měnit nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
8.4.12 19:42

Já doporučuju z rossmana babydream pflegecreme senzitiv- bílá řada, za pár korun a je fakt výbornej, bez vůně, zápachu… Používáme všichni včetně mě

• Citovat
  • Upravit
TehotnaTerezka
8.4.12 19:59

ja teda nemazu nicim a to mela Rozarka jako mala ekzem, ten okolo druheho roku zmizel a tak uz nicim nemazu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1505
8.4.12 21:38

ahoj, mě ještě zbyly olejíčky a krémy na mimčo (johnsons, nivea, hipp, dm, …) tak mažu vším co mám :mrgreen: ale malá nikdy neměla problémy s ekzémem a tak, snese opravdu všechny možné krémy i oleje.
já se taky mažu denně, mám to ráda, když je pokožka tak pěkně jemná …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
8.4.12 22:05

Tak já mažu malou Lipobasi.Ale je na předpis.Má trošku problém se suchou kůží.Tenhle je bezva.Stojí okolo 100kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
8.4.12 22:13
@bublinkaa píše:
Tak já mažu malou Lipobasi.Ale je na předpis.Má trošku problém se suchou kůží.Tenhle je bezva.Stojí okolo 100kč.

nám moc nepomohla, bohužel. A je strašně mastná, pro nepronlematickou pleť :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml