Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@bublinkaa píše:
Tak já mažu malou Lipobasi.Ale je na předpis.Má trošku problém se suchou kůží.Tenhle je bezva.Stojí okolo 100kč.
Lipobasi ja používám na ruce, strašně trpím na suchou kůži na rukách a tenhle krém je zázrak. Pokud má někdo problém se suchou kůží, tak doporučuji. Jen škoda, že je na předpis ![]()
Nemažu ničím a když už se mi zdá, že je třeba promazat, tak svým tělovým mlíkem, nebo Lenienskou, pokud ji zrovna mám.
@Romik píše:
Lipobasi ja používám na ruce, strašně trpím na suchou kůži na rukách a tenhle krém je zázrak. Pokud má někdo problém se suchou kůží, tak doporučuji. Jen škoda, že je na předpis
Lipobasi dají i bez předpisu, chce to se zeptat a najít lékárnu, kde jsou svolní. Já mám AE a Lipobasi mít nemůžu, protože mi po ní ruce praskají, ale LIpobase repair je opravdu zázrak.
@Raduš.ka44
Jo, jo, taky se mi párkrát stalo, že mi ji prodali i bez receptu, ale záleží na konkrétním člověku. Stalo se mi, že jednou jsem ji dostala bez receptu a jindy v té samé lékáně ne. Nemám na to nervy to obíhat, tak si raději jednou za čas dojdu pro recept.
Holky, moc díky za rady
tak se mi zdá, že si koupím ten LIpobase repair ale pro sebe:-)) mám příšerně popraskaný ruce.
Niveu jsem myslela v té plechové kulaté krabičce, to používám já a zdá se mě tuhá.
Tu lenienskou jsem měla když byly malí, je fakt, že je super. Ta bioderma i sebamed taky dobrý. Asi koupím tu lenienskou a ještě tu biodermu.
Holky díky!!!!!
Oživení diskuze: čím mažete batolatům obličej?
V zimě nějakým Astridem, je tam napsáno přímo ochranný v zimě, v létě max nějakou 20 opalovákem a mezi tím ničím.
V létě Weleda pleťový krém, na ven samozřejmě dětský opalovací krém s faktorem min. 30. V zimě Weleda krém proti chladu. Občas, před spaním, Oilatum na suchou a citlivou pokožku.
V zimě alverde proti chladu (ale jenom do mrazů), v létě opalovacím krémem, ale jenom když máme být venku dlouho nebo jsme u vody (většinou 20 faktor), mezitím ničím.
V zime niveou proti chladu vetru + na rty jeleni luj
V lete opalovakem
Kazdy vecer po koupani telovym mlekem levandolovym z DM, jako cele telicko.
Babylove krémem, je to ve žlutý piksle a v létě opalovákem. Když má suchý místa tak Excipialem ![]()