Jakým krémem mažete starší děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1837
9.4.12 08:29
@bublinkaa píše:
Tak já mažu malou Lipobasi.Ale je na předpis.Má trošku problém se suchou kůží.Tenhle je bezva.Stojí okolo 100kč.

Lipobasi ja používám na ruce, strašně trpím na suchou kůži na rukách a tenhle krém je zázrak. Pokud má někdo problém se suchou kůží, tak doporučuji. Jen škoda, že je na předpis :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
9.4.12 09:29

Nemažu ničím a když už se mi zdá, že je třeba promazat, tak svým tělovým mlíkem, nebo Lenienskou, pokud ji zrovna mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
9.4.12 09:30
@Romik píše:
Lipobasi ja používám na ruce, strašně trpím na suchou kůži na rukách a tenhle krém je zázrak. Pokud má někdo problém se suchou kůží, tak doporučuji. Jen škoda, že je na předpis :?

Lipobasi dají i bez předpisu, chce to se zeptat a najít lékárnu, kde jsou svolní. Já mám AE a Lipobasi mít nemůžu, protože mi po ní ruce praskají, ale LIpobase repair je opravdu zázrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
9.4.12 12:31

@Raduš.ka44
Jo, jo, taky se mi párkrát stalo, že mi ji prodali i bez receptu, ale záleží na konkrétním člověku. Stalo se mi, že jednou jsem ji dostala bez receptu a jindy v té samé lékáně ne. Nemám na to nervy to obíhat, tak si raději jednou za čas dojdu pro recept.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
9.4.12 21:02

Holky, moc díky za rady :palec: tak se mi zdá, že si koupím ten LIpobase repair ale pro sebe:-)) mám příšerně popraskaný ruce.

Niveu jsem myslela v té plechové kulaté krabičce, to používám já a zdá se mě tuhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
9.4.12 21:08

Tu lenienskou jsem měla když byly malí, je fakt, že je super. Ta bioderma i sebamed taky dobrý. Asi koupím tu lenienskou a ještě tu biodermu.
Holky díky!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
18.12.13 13:36

Oživení diskuze: čím mažete batolatům obličej?

• ted v zimě
  • v lete ve vedrech
  • ve zbylý době
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
18.12.13 13:58

V zimě nějakým Astridem, je tam napsáno přímo ochranný v zimě, v létě max nějakou 20 opalovákem a mezi tím ničím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
18.12.13 14:01

V létě Weleda pleťový krém, na ven samozřejmě dětský opalovací krém s faktorem min. 30. V zimě Weleda krém proti chladu. Občas, před spaním, Oilatum na suchou a citlivou pokožku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
18.12.13 14:06

V zimě alverde proti chladu (ale jenom do mrazů), v létě opalovacím krémem, ale jenom když máme být venku dlouho nebo jsme u vody (většinou 20 faktor), mezitím ničím.

• Citovat
  • Upravit
8937
18.12.13 14:38

V zime niveou proti chladu vetru + na rty jeleni luj
V lete opalovakem
Kazdy vecer po koupani telovym mlekem levandolovym z DM, jako cele telicko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
18.12.13 22:09

Babylove krémem, je to ve žlutý piksle a v létě opalovákem. Když má suchý místa tak Excipialem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí