Menopauza a mozková mlha, vše si musím psát, abych to nezapomněla

Anonymní
4.3.26 12:08

menopauza a mozková mlha

Jsem druhý rok v menopauze. Poslední dobou u sebe pozoruji zhoršení koncentrace, nastoupila jsem do nové práce a holky jsem úplně v háji. Musím si vše psát, jinak vše za chvíli zapomenu, uvnitř v sobě si připadám jak blb. Přitom jsem dříve pracovala na vyšší pozici, měla vše pod kontrolou, nyní i hledám občas slova, abych se správně vyjádřila:-(pomohlo Vám něco na tu mozkovou mlhu? díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
4.3.26 12:24

Na odpis

Ahoj, kolik je ti? Mně bylo teď 45, připadám si v poslední době hrozně vyřízená, šediví mi vlasy, občas mám oční migrény, vylezl mi hnusný křečák na stehně, tak hnusný jsem ho neměla ani v těhu :zed: Bolí mě platfusy, záda, krk, večer bývám úplně na odpis, nemám energii na nic. Přitom mám dvě děti 8 a skoro 6 let. Menopauza zatím ne, ale možná se to chystá, vše taky zapomínám, píšu si blbenky do telefonu :oops:

• Citovat
  • Upravit
24713
4.3.26 12:26

Mám to taky a nepomáhá nic. Jen si všechno po sobě pečlivě kontrolovat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.26 12:26

Je mi chvíli 50

• Citovat
  • Upravit
2986
4.3.26 13:51

Zkusila bych otestovat štítnou žlázu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30829
4.3.26 14:22

Mám to taky, cca 2 roky, zdá se mi v poslední době, že se to zlepšuje :dance: - ta mozková mlha. Nejhorší je pro mě zapomínání slov - když si v práci nemůžu vzpomenout na slova úplně běžná, jako nabídka, cena, lešení, vzduchotechnika, projektová dokumentace… :zed: :zed: to nepomáhá ani si to psát :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
4.3.26 20:52

Mám to taky tak, povídám a nemůžu si vzpomenout na obyčejný slova, už jsem myslela že jsem nějaká vadná. Dříve jsem byla v práci šikovná, hned jsem všemu rozuměla, a dnes? :think: :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí