Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pěkný den všem, bohužel sem neplánovaně otěhotněla. Uz mame deti tři, další není možné, hlavně mam dítě z poruchou autistického spektra a nechci uz to riskovat.
A nejvíc me zajímá, projížděla sem tu některé diskuse ale uz jsou starší.
Je lepší tabletka, nebo klasicky zákrok?
Dává se tabletka v nemocnici, nebo doma?
A kdyby měl někdo zkušenost třeba z kolínskou nemocnici byla bych též vděčná, za jakýkoliv info. Momentálně sem zhruba 5 tt a zítra už sem objednaná k obvodní gynekoložce.
Dekuju, a přeji pěkný den.
Po 3.dítěti bych už nevěřila na čápa a zamyslela se nad antikoncepcí. U normálního zákroku v narkoze není žena smyslově u toho, u tabletky to má v přímém penosu.
Neptala sem se na formu ochrany, ale na přerušení těhotenství, děkuji za vaši odpověď.
Pro každou může být vhodnější něco jiného, poraď se s lékařem.
@lucad77 moc dekuju za odpověď, ano tam jdu zítra. Spíše me zajímaly zkušenosti tak nejal objektivně. Nebo sem tu nenašla žádný aktuální příspěvky. ☺️
@mizina688 To máš asi fuk jestli je to z poslední doby nebo me. Jsou dvě možnosti, poučí tě doktor a vybrat si musíš ty. Též jsem měla tři, kojila a ochrana nebyla úplně u těch nejspolehlivějších ( někomu funguje desítky let, nám tři roky, se selháním jsem nepočítala). Zvolila jsem chirurgickou možnost. Kvůli jistotě, kvůli dětem doma. Byla jsem na začátku 6 tt, chtěla jsem co nejdřív. Ráno vyšetření, dopoledne zákrok, ve 13h domů, večer jsem normálně fungovala, kojila.. Po týdnu a 6 týdnech kontrola.