Menší šance nebo stejná

14
19.8.23 16:30

Menší šance nebo stejná

Když někdo měl samovolni potrat a musel na revizi dělohy je tam menší šance na hruhe otěhotnění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4385
19.8.23 16:35
@SabinaSabi píše:
Když někdo měl samovolni potrat a musel na revizi dělohy je tam menší šance na hruhe otěhotnění

Ne není. Jen je dobré nechat proběhnout 3 ms, aby další těhotenství neskončilo opět špatně (i když ani to není záruka, že v dalším těhu bude vše ok).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35930
19.8.23 16:35
@SabinaSabi píše:

Kolikrát se ještě zeptáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
19.8.23 16:45
@SabinaSabi píše:

Samovolný potrat 1.1., následovala revize - prý na dočištění, i když to už bylo čisté. Následující měsíc jsem plánovaně otěhotněla, dítě se pak narodilo v říjnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
19.8.23 16:48

@korn123 Není to pravidlo. Já otěhotněla hned následující měsíc a bylo to jedno z nejvíc pohodových těhotenství. Ale dr. mi dal pro jistotu na užívání utrogestan (po kterém mi tedy bylo solidně zle, motání hlavy, byla jsem vždy po té tabletě dočasně „vyřazena z provozu“), ten jsem brala do konce 3. měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
19.8.23 16:49
@Sunlight515 píše:
@korn123 Není to pravidlo. Já otěhotněla hned následující měsíc a bylo to jedno z nejvíc pohodových těhotenství. Ale dr. mi dal pro jistotu na užívání utrogestan (po kterém mi tedy bylo solidně zle, motání hlavy, byla jsem vždy po té tabletě dočasně „vyřazena z provozu“), ten jsem brala do konce 3. měsíce.

Pravidlo to rozhodně není, ale je to riskantní, takže bych to nedoporučovala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
19.8.23 16:56
@korn123 píše:
Pravidlo to rozhodně není, ale je to riskantní, takže bych to nedoporučovala ;)

Copak je ryskantni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
19.8.23 20:12
@SabinaSabi píše:
Copak je ryskantni?
“Ryskantní” není vůbec nic, doslova :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit