Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, máte někdo problém s gynekologickým zánětem? Ve výtěrech mi byla zjištěna bakterie z konečníku. Brala jsem tablety na zánět a vaginální tablety. Mentruace se dostavila jak měla, beru antikoncepci, ale měla jsem to je jeden den slabě. Může to být způsobeno tímto problémem? Děkuji za odpověď. ![]()
@karolina45 pri antikoncepci se nejedna o skutečnou menstruaci. Takze to neni třeba řešit, pokud vyloučíš těhotenství. Mně se parkrát stalo, ze se nedostavila vůbec. Gynekolog nařídil test a po vylouceni tehu brát dále podle pravidel
Ahoj, v únoru jsem vysadila antikoncepci, menstruaci jsem dostala po pár dnech, další po 35 dnech a poslední po 33 dnech, ale trvá jen 3 dny a ten třetí je to jen lehké špinění, myslíte že když jí mam jen tak krátkou dobu že nemusim mít dostatečně narostlou sliznici aby se uhnízdilo vajíčko? Díky Monika
Telo se po HA srovnava, nekomu to trva dele, nekomu chvilku. Nejdriv je potreba zjistit, jestli ovulujes. Pokud si myslis, ze by to mohlo byt sliznici, nejlepe zajit za lekarem. Muj mi po vysazeni i pred vzdy sam hlasil jestli sliznice vyskou odpovida.
Ja pouzivam testy i merim teplotu, protoze testy nejsou uplne spolehlive, mohou ukazat nastup ovulace, ale pokud folikul nepraskne, tak ovulace nebyla a test to nezjisti. Jinak MS se za normalni povazuje 3-7 dni, ale uz jsem videla i 2-6 dni.
Ted naposled byla 15 dní, můžu ti poslat ten graf aby si se podívala
Jasne posli
to je krasne dlouha, to by mela byt dostatecne narostla.
Ted jsem nachlazená a teplota mi vylítla během 3 dnů o 1,2 stupně asi to bude tím že?
To nachlazena ne, to spis vypada na virozu, kdyz takhle vyletela. Jinak pekny graf. uz jsem par videla s kratkou MS a otehotnely v pohode, ale pokud te to trapi, tak si fakt zajdi za gynekologem na kontrolu sliznice. Jinak delka super, ovulace jasna, LF krasne dlouha, mela bys byt tehotna cobydup ![]()
Zatim jam natelkou jen mandli a pobolívají mě klouby, tak uvidim co se s toho vyvine, teplotu v podpaždí mam 36,7 přemýšlela jsem že se objednám příští týden na kontrolu, díky že si mě ukidnila do té doby ![]()
I tak to neni zádný velký problem, mohou to srovnat i bylinky. Brzo se uzdrav
a neboj určitě se brzo zadaří ![]()