Pobolívání podbřišku po ovulaci

SasankaB
7.5.13 12:04

pobolívání podbřišku po ovulaci

Holky prosím vás už druhý měsíc mě týden po ovulaci občas pobolívá na vaječníkách a podbřišku jako při MS a trvá to až do MS. Takže asi týden. Nevíte čím by to mohlo být? Také se už dva měsíce snažíme o mimi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
7.5.13 12:11

Pardon za anonym, nechci aby někdo věděl nsažení…
Mě to dělá uplně stejně! Někdo říká že je to normální ale příčinu jsem nikdy nepochopila..je to prakticky od ovulace do MS… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
SasankaB
7.5.13 12:16

Tak mě občas píchlo na levém vaječníku kde jsem měla ovulaci a to mě píchalo už od ovulace.Ale nevím proč týden před MS mě pobolívá i podbřišek. Cyklus mám 33 až 35 a 29DC to začalo. Lítám pořád na záchod že to dostanu, ale je ještě brzy.Jsem trošku na nervy. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Tomata
7.5.13 12:21

Docela často mě taky píchá, doktor gundolog mi řekl, že je to ovulace, že to prostě někoho bolí :nevim: jen nechápu proč zrovna mě, proč ne třeba sousedku :roll: někdy mě píchá na straně, někdy celý podbřišek, kolikrát si musím vzít i růžovku :roll:
V příštím životě chci být chlap a budu jen rozsévat a žádná MS, PMS ani ovulace :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
SasankaB
7.5.13 12:27

@Tomata Já ovulku bezpečně poznám tu mám okolo 18DC bolesti docela slušný tak ty dva dny. A jsem za tu bolest ráda, alespon vím kdy ji mám. :lol:

• Citovat
  • Upravit
nepřihl. Veru324
7.5.13 13:23

Mám to taky, od ovulace do MS, mě to ale kolikrát bolí spíš do zad, jako křížové bolesti, ale to je fakt mazec. Jdu za týden na gyndu, tak se na to potřebuju poptat.

• Citovat
  • Upravit
10145
7.5.13 14:23

Taky to tak mám, ale začalo mi to až po porodu.. začne bolest při ovu, a neskončí do ms… taky chci bejt příště chlap a tohle neřešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SasankaB
7.5.13 14:36

@xsaleen Alespon kdybych měla taky po porodu. Potom by mi to bylo jedno. Spíš se bojím, že je to třeba důvod proč se nedaří. Hlavně musím vždycky týden čekat jestli MS přijde. No a ona vždycky přijde. :zed:

• Citovat
  • Upravit
7.5.13 17:54

Já to měla posledních pár cyklů taky, pár dní po ovulaci a trvalo to až do ms. V cyklu, kdy jsem otěhotněla jsem to měla úplně stejně… A pak se v tom vyznej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SasankaB
7.5.13 18:03

@m.t.y.teddybear no to teda. Já si moc šancí nedávám. Kamarádku před MS taky vždycky bolel podbřišek, ale to jen tak dva dny před. A když otěhotněla po bolestech ani památky. :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa