Menstruace 11 dní v kuse

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
43
9.9.13 17:32

Menstruace 11 dní v kuse

Zdravím, nesetkala jste se nějaká s delší menstruací než-li je normální? Mívám menstruace 5ti denní.. Brala jsem antikoncepci, tohle má být druhý menses po vysazení.. Ten první se dostavil včas a byl úplně perfektní, takový jaký jsem měla nežli jsem začala užívat antikoncepci.. Teď je ale slabší nežli jindy a trvá již 11 dní. Nevíte co by to mohlo být? Předpokládám, že těhotenství by to být nemělo, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1007
9.9.13 17:35

Ahoj já měla nevim už jak dlouho v kuse menstruaci, kdyz jsem potratila..ale ty píšeš, že je to slabší, takže to asi nebude. Spíš si zajdi k Dr. ona ti kdyžtak píchne injekci na zastavení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1007
9.9.13 17:36

Hlavně kor když jsi vysadila HA, tak je to jasné máš to rozhozené :) nic to není jen si dojdi k doktorce na tu injekci, nebo jeste par dnu počkej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
9.9.13 17:38

Zkusím počkat ;) ach jo, to mě trápí.. :/ a já sem byla tak ráda, když jsem to poprvé dostala úplně přesně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1007
9.9.13 17:42

@liliankax Kamarádka vysazovala HA někdy na jaře a ze začátku s tím měla problemy. ob týden se jí to střídalo..Ale cca po 3 mesících se jí to srovnalo :) Ale kdyby to trvalo třeba tři tydny, tak to už by sis určite měla zajít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
9.9.13 17:49

Já jsem teď taky přestala brát HA a menstruace proběhla, jako vždy a pak za týden jsem začala trochu špinit to mi vydrželo cca týden a teď to zas přešlo. Zatím mi to nepřijde nějak tragický, prostě si myslím, že po vysazení HA je tělo zblblý a je to trochu rozhozený, než se to ustálí. :nevim:
První menstruaci jsem měla 9 dní, takže těch 11 mi ještě nepřijde, tak hrozný. :think: Ale pokud se ti to nezdá zajdi na gyndu a máš klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tea25
9.9.13 17:53

Ja takhle dlouhou menstruaci mam normalne, v podstate od te doby co jsem prestala brat HA a porodila deti, tak to takhle mam, zase mam delsi cyklus 35 dni, nekdy vic nekdy min, vzdycky tak 3 dny spinim, pak je to 3 dny silne a pak uz zase jen spinim, je to otrava, resenim je ale zase asi jen HA a do te se mi nechce

• Citovat
  • Upravit
43
9.9.13 18:13

Vážně jen doufám, že to nebude těhotenství :/ to bych se asi zbláznila :D přitom pohlavní styk mám vždycky jen s kondomem a vždy (krom jedné vyjímky) jsem jej po použití došla ještě napustit vodou :D..to by byl fakt pech :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
9.9.13 18:19

Já beru Azalii při kojení a mám to nepravidelné až hrůza - někdy i 14 dní pak týden pauza a týden zas… je to o nervy ale když kojim tak jinou antinu nemuzu… ale co bych pro broučka neudělala… nejvíc je naštvaný muž :D ale Dr. říkal že prostě bohužel… u toho je to buď a nebo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
9.9.13 18:54

Tak já mám zase problém že menstruuju po 14 dnech :zed: asi to mám rozhozený od druhýho porodu…k doktorce jsem objednaná až v říjnu do tý doby se umenstruuju :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
9.9.13 19:26

Jo, teď v srpnu jsem ji měla 22 dní, normálně ji mám taky do pěti. Asi jak se rovnají hormony. Taky jsem přestala brát antikoncepci, ale už v březnu. Teď v září proběhla menstruace opět jako obvykle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.13 18:06

Prosim vas o radu. menstruaci jsem dostala 34dc trvala cca 5 dni pak jsem spinila jakoby konec ms.ale zase se. rozjela jakoze znova silna je pekne teda…dnes je to dejme tomu 11 den jakoby v kuse.ha neberu od sprna.ms prisla zatim tak.jak mela. o miminko se pokousime. pujdu na gynekologii ale potrebovala bych uklidit devcatka :-)

• Citovat
  • Upravit
6538
4.11.13 18:09
@Anonymní píše:
Prosim vas o radu. menstruaci jsem dostala 34dc trvala cca 5 dni pak jsem spinila jakoby konec ms.ale zase se. rozjela jakoze znova silna je pekne teda…dnes je to dejme tomu 11 den jakoby v kuse.ha neberu od sprna.ms prisla zatim tak.jak mela. o miminko se pokousime. pujdu na gynekologii ale potrebovala bych uklidit devcatka :-)

ahoj, já to jednou měla asi 14 dní v kuse, po celou dobu relativně stejně silné a bylo to v období stresu, po ztrátě blízkého. takže myslím, že se na tom může podepsat stres a pak taky změny v těle po relativně nedávno vysazené HA? Jo a doktor mi tehdy na zastavení dal myslím noretisteron (nebo ascorutin :think: ) a netvářil se, že je to nějak vážné, ba naopak, prý se to stává. hodně štěstí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.13 18:11

@mischelinka a myslis ze by mi mohl dat i.neco na upraveni cyklu nebo neco co by mohlo pri jednom podporit tehotenstvi?

• Citovat
  • Upravit
6538
4.11.13 18:16
@Anonymní píše:
@mischelinka a myslis ze by mi mohl dat i.neco na upraveni cyklu nebo neco co by mohlo pri jednom podporit tehotenstvi?

píšeš, žes vysadila v srpnu, to je relativně krátká doba a tělo by se srovnalo samo (mě to trvalo od vysazení zhruba 5 měsíců, než jsem se dala do kupy a 6 měsíc jsem otěhotněla). Po prvním těhotenství jsem měla potrat a chtěla tehdy rychle otěhotnět a tak mi dr doporučil na srovnání cyklu a podporu otěhotnění Sarapis (volně prodejný), ten jsem koupila a hned první měsíc otěhotněla. Tak s ním zkus ten sarapis probrat, můžeš si ho ale koupit sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí