Menstruace 11 dní v kuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.11.13 18:24

@mischelinka ano je to kratka doba.ale.zase jsou tu holky kterym se to povedlo hned. prejeme si letni ditko jelikoz jsme oba narozeni v zime ale samozrejmne to je jen prani :-) na upravu cyklu by mi ale prece jenom mohl neco dat myslim si ze nez se. srovna telo tak by to trvalo a myslim ze je snad nejaky lek na podporu aby se ten cyklus ustalil.no chytrejsi budu zitra. predchozi dve ms jsem mela i ovulaci.

• Citovat
  • Upravit
6538
4.11.13 18:27
@Anonymní píše:
@mischelinka ano je to kratka doba.ale.zase jsou tu holky kterym se to povedlo hned. prejeme si letni ditko jelikoz jsme oba narozeni v zime ale samozrejmne to je jen prani :-) na upravu cyklu by mi ale prece jenom mohl neco dat myslim si ze nez se. srovna telo tak by to trvalo a myslim ze je snad nejaky lek na podporu aby se ten cyklus ustalil.no chytrejsi budu zitra. predchozi dve ms jsem mela i ovulaci.

taky je dobré brát před otěh. kyselinu listovou, taky prý pomáhá, já ji brala před oběma dětma… ať se brzo zadaří, doktor ti určitě něco doporučí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.13 18:31

@mischelinka jee tak to.mas doma dve zlaticka.to ti preju.moc dekuji ze si odpovedela.me je skoro 20 jsem sice mlada ale. citim to tak proste. obavy. samozrejmne mam kdo by je nemel miminko je velka radost ale taky zodpovednost :-) ja sem tam piju kontryhelovy caj a calibrum baby plan ale moc to neprehanim. nechci se na to upnout.

• Citovat
  • Upravit
6538
4.11.13 19:50
@Anonymní píše:
@mischelinka jee tak to.mas doma dve zlaticka.to ti preju.moc dekuji ze si odpovedela.me je skoro 20 jsem sice mlada ale. citim to tak proste. obavy. samozrejmne mam kdo by je nemel miminko je velka radost ale taky zodpovednost :-) ja sem tam piju kontryhelovy caj a calibrum baby plan ale moc to neprehanim. nechci se na to upnout.

jsi mladá, vypadáš připravená, určitě to dřív nebo později vyjde (a já doufám, že co nejdřív, vím, jaké je to čekání). Tu kys. listovou zařaď taky. Jo a kontryhel jsem pila taky, ale jsou tam nějaká pravidla, jak pít (ne po celý cyklus), tak si to radši vygoogluj. nám se zadařilo obě děti počít na Vánoce, ta sváteční pohoda dělá divy. Budu na vás myslet, ať jste brzo tři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
4.11.13 20:01

Ahoj, ja mel rozhozene hormony a mela jsem to i mesic v kuse a to teda ze me lilo proudem.Pak jsem to nemela třeba 14 dni a pak zase mesic :roll: a tak vselijak. Nevedela jsem, kdy mi zacne a kdy skonci, dostala jsem injekce a tablety, které jsem brala pul roku a po dobrani opet to silenstvi :zed: pomohla mi az HA. Ted uz je to v klidu i bez HA. Ale pokud se snzite o miminko, tak to asi není priznak tehotenstvi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
4.11.13 20:02
@mischelinka píše:
jsi mladá, vypadáš připravená, určitě to dřív nebo později vyjde (a já doufám, že co nejdřív, vím, jaké je to čekání). Tu kys. listovou zařaď taky. Jo a kontryhel jsem pila taky, ale jsou tam nějaká pravidla, jak pít (ne po celý cyklus), tak si to radši vygoogluj. nám se zadařilo obě děti počít na Vánoce, ta sváteční pohoda dělá divy. Budu na vás myslet, ať jste brzo tři

kontrihel se zacina pit první den menstruace 2-3 horke salky/den a pije se do ovulace, takze cca 14 dni, pak vynechas a počkáš na MS a jedes znova :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
4.11.13 20:03

Prdon KontrYhel :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.15 19:11

Neberu antikoncepci ani nic jiného. Mám menstruaci už 7 dní a stále nepřestává. Nejsem sice jak průtokáč, ale přesto. Jindy mám ms 4 dny takže je to fakt divný. Čípek mám uplně otevřený a měkký. Do toho mě stále pobolívá podbříšek a navíc mám chronický zánět močového měchýře takže paráda. Nesetkal jste se někdo s delším krvácením než je obvyklé? Navíc menstruuju pouze krev a ne sraženiny jako obvykle. Mám se bát a nebo to můžu nechat osudu?

• Citovat
  • Upravit
2390
13.7.15 19:32
@Anonymní píše:
Neberu antikoncepci ani nic jiného. Mám menstruaci už 7 dní a stále nepřestává. Nejsem sice jak průtokáč, ale přesto. Jindy mám ms 4 dny takže je to fakt divný. Čípek mám uplně otevřený a měkký. Do toho mě stále pobolívá podbříšek a navíc mám chronický zánět močového měchýře takže paráda. Nesetkal jste se někdo s delším krvácením než je obvyklé? Navíc menstruuju pouze krev a ne sraženiny jako obvykle. Mám se bát a nebo to můžu nechat osudu?

Zavolejte si zítra na svou gyn, ale určitě si Vás pozvou na kontrolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.15 19:42

Děkuju za odpověď. Zítra si určitě zavolám stejně se chystám k obvoďákovi. Nicméně se docela bojim co to sakra bude zase za radost…

• Citovat
  • Upravit
2390
13.7.15 20:11
@Anonymní píše:
Děkuju za odpověď. Zítra si určitě zavolám stejně se chystám k obvoďákovi. Nicméně se docela bojim co to sakra bude zase za radost…

Měla jsem něco podobného, odmenstruovala jsem a za týden jsem to dostala zase, intenzivní, velmi bolestivé. Počkala jsem 4 dny a pak se tam došourala. Dostala jsem ATB a prášky na zastavení krvácení. Do týdne jsem byla ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
14.7.15 12:56

Já mám menstruaci vkuse 8-10 dní již od mé úplně první menstruace, je to pro mne zcela běžná věc už :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
14.7.15 12:59

To je antikoncepcí, cyklus je po ní rozhozen a tělo zmatené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.15 13:34

Až na to, že antikoncepci neberu už 5 let a menstruaci běžně mívám max. 5 dní. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa