Menstruace a kvalita mléka

Anonymní
8.10.10 13:16

menstruace a kvalita mléka

ahoj holky, dneska jsem dostala prvni mesicky od porodu a vcera uz byl malej nejak podrazdenej, vypada to ze je porad hladnej a nemuzu poradne usnout, hlavne dneska odpoledne jeste vubec nespinkal usne jenom u prsa ale jak ho oddelam tak rve, v noci usnul hned po krmeni ale od 8 od rana nespinka vubec, jsou mu 3mesíce necele.. ted nevim, jestli ma cenu kojit kazdou pul hodinu a nebo jestlu mu koupit UM?? mliko mam, jeste i po kojeni odsaju tak 40ml. diky za rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46669
8.10.10 13:25

Já myslím, že menstruace nemá vliv na kvalitu mlíka. Maximálně na chuť. Ale je fakt, že některý mimi je citlivý a mlíko ti při MS nevezme… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.10.10 13:26

Myslím z důvodu té odlišné chuti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.10 13:33

právě že on ji dost, dokonce jsem i odsala a dala mu z lahvicky na noc abych mela jistotu ze se opravdu naji ale i presto byl takovej nevrlej, prdici to nejsou davame kapicky… nevim proc nemuze chudak spinkat :-( dokonce jsem s nim jezdila asi 2hod v kocarku ale nezabral jak jindy

• Citovat
  • Upravit
46669
8.10.10 14:25

Tak má třeba jen blbou náladu a samo se to spraví. Pokud jí a netrápí ho nějaká bolest (to už bys asi věděla), tak je prostě nervózní a budeš to muset vydržet :wink:
Taky máme občas den, kdy nechce jíst, nespí, prudí, co naděláš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová