Nutrilon HA nebo Beba HA

22
8.10.10 11:43

Nutrilon HA nebo Beba HA

Ahoj maminky, Nutrilon HA nebo Beba HA co je lepší?My jsme s malím na Nutrilonu ,ale chtěla bych zkusit i tu Bebu ,teda pokud můžu přestoupit z jednoho mléka na jiné,nevím jaký je v tomto mléce rozdíl.Sice každý říká ,že každému miminku sedne něco jiného ,že je lepší zkusit ,ale zajímali by mě i vaše názory.A myslím ,že je i Beba levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
836
8.10.10 11:49

Ahoj.My měli Nutrilon a byla jsem spokojená,tak jsem neměnila.I teď máme Nutrilon,ale už 3. :-)
Jinak cena..dá se sehnat ve slevách a nebo poradím ten polský.Já kupuji český i polský a žádný rozdíl není..ani v složení ani v chuti.Jen polský je o dost levnější. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
8.10.10 12:08

Ahoj, my tedy do nedávna kupovali BEBA HA a byli jsme moc spokojený :palec: Hlavně malej, neměl žádný problém s přechodem z MM na UM, ikdyž HA je prý hořký(nikdy jsem nechutnala), tak vše bylo v pohodě a za nás můžu doporučit. Cena byla 900g za 500,– a BEBA HA 3 dělají jen 400g a ta byla za 249,– nikdy jsem nekoukala na Nutrilon, nebyl důvod, takže ani s cenou neporadím. Teď už jsme na normálním a zase BEBA, jestě se chystáme vyzkoušet Nestlé Bifidus, snad bude mít také úspěch :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
8.10.10 12:17

mala byla celou dobu na Nutrilonu HA a bez problemu, pokud Tvymu prckovi mliko sedi, myslim, ze neni duvid menit - pokud teda Beba neni levnejsi (to jsem nestudovala)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
8.10.10 12:21
A kde se dá ten polský sehnat?
monapupp píše:
Ahoj.My měli Nutrilon a byla jsem spokojená,tak jsem neměnila.I teď máme Nutrilon,ale už 3. :-)
Jinak cena..dá se sehnat ve slevách a nebo poradím ten polský.Já kupuji český i polský a žádný rozdíl není..ani v složení ani v chuti.Jen polský je o dost levnější. :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
8.10.10 12:24

a stránkách www.mimibazar.cz :-)
Pošlu ti zprávu na paní co od ní beru já a jsem spokojená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
8.10.10 13:13

nám nutrilon nevyhovoval-malej po něm trpěl na zácpu,s bebou spokojenost,ale každý mimi to bude mít asi jiný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
8.10.10 23:00

Přesně tak, každé dítě to má jinak.
Já zkusila bebu kvůli ceně, ale malý měl zácpy a zelenou tuhou stolici. V bebě je prý více železa než v nutrilonu. Chce to prostě zkusit, já to taky zkusila a pak se vrátila zpět k nutráči. To by vadit nemělo, když to nebudeš dělat každý měsíc s jinou výživou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
8.10.10 23:03

ahoj ja bych sla do nutrilonu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
9.10.10 13:29
KatkaZ píše:
Přesně tak, každé dítě to má jinak.
Já zkusila bebu kvůli ceně, ale malý měl zácpy a zelenou tuhou stolici. V bebě je prý více železa než v nutrilonu. Chce to prostě zkusit, já to taky zkusila a pak se vrátila zpět k nutráči. To by vadit nemělo, když to nebudeš dělat každý měsíc s jinou výživou :)

ahoj zelenou tuhou stolici po bebě máme taky,ale zase je aspoň jednou denně ne jednou týdně :think: zkoušela jsem ještě hami a sunar,ale tyhle dvě mlíčka nám vůbec nesedí…což,ale trošku jsi mě potěšila,páč já běhám s malým po doktorech kvůli výtěrům a vyšetřením jestli nemá něco ve střevech-tak nevím co už bude malej pít,ale asi zůstanu na bebě páč po tý jediný kadí každý den :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
10.10.10 00:02

Jo,slyšela jsem,že po nutrilonu bývá zácpa,ale někomu zase vyhovuje…my ho měli a právě špastné kakání,tak jsme vyzkoušeli Bebu a dobrý,ale uplně se to sparavilo až s jídlem.Ted jsme na Sunaru a ten bych řekla,že je nejlepší,nám teda nejvíc vyhovuje,ale za mě bych doporučila určitě Bebu,i proto,že jako jediné UM nepění,když se třepe s láhví a tak ta pěna nepřekáží… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
10.10.10 00:07

Jo,slyšela jsem,že po nutrilonu bývá zácpa,ale někomu zase vyhovuje…my ho měli a právě špastné kakání,tak jsme vyzkoušeli Bebu a dobrý,ale uplně se to sparavilo až s jídlem.Ted jsme na Sunaru a ten bych řekla,že je nejlepší,nám teda nejvíc vyhovuje,ale za mě bych doporučila určitě Bebu,i proto,že jako jediné UM nepění,když se třepe s láhví a tak ta pěna nepřekáží… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
10.10.10 00:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová