Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj maminky, Nutrilon HA nebo Beba HA co je lepší?My jsme s malím na Nutrilonu ,ale chtěla bych zkusit i tu Bebu ,teda pokud můžu přestoupit z jednoho mléka na jiné,nevím jaký je v tomto mléce rozdíl.Sice každý říká ,že každému miminku sedne něco jiného ,že je lepší zkusit ,ale zajímali by mě i vaše názory.A myslím ,že je i Beba levnější.
Ahoj.My měli Nutrilon a byla jsem spokojená,tak jsem neměnila.I teď máme Nutrilon,ale už 3. ![]()
Jinak cena..dá se sehnat ve slevách a nebo poradím ten polský.Já kupuji český i polský a žádný rozdíl není..ani v složení ani v chuti.Jen polský je o dost levnější. ![]()
Ahoj, my tedy do nedávna kupovali BEBA HA a byli jsme moc spokojený
Hlavně malej, neměl žádný problém s přechodem z MM na UM, ikdyž HA je prý hořký(nikdy jsem nechutnala), tak vše bylo v pohodě a za nás můžu doporučit. Cena byla 900g za 500,– a BEBA HA 3 dělají jen 400g a ta byla za 249,– nikdy jsem nekoukala na Nutrilon, nebyl důvod, takže ani s cenou neporadím. Teď už jsme na normálním a zase BEBA, jestě se chystáme vyzkoušet Nestlé Bifidus, snad bude mít také úspěch ![]()
mala byla celou dobu na Nutrilonu HA a bez problemu, pokud Tvymu prckovi mliko sedi, myslim, ze neni duvid menit - pokud teda Beba neni levnejsi (to jsem nestudovala)
monapupp píše:
Ahoj.My měli Nutrilon a byla jsem spokojená,tak jsem neměnila.I teď máme Nutrilon,ale už 3.
Jinak cena..dá se sehnat ve slevách a nebo poradím ten polský.Já kupuji český i polský a žádný rozdíl není..ani v složení ani v chuti.Jen polský je o dost levnější.
a stránkách www.mimibazar.cz ![]()
Pošlu ti zprávu na paní co od ní beru já a jsem spokojená ![]()
nám nutrilon nevyhovoval-malej po něm trpěl na zácpu,s bebou spokojenost,ale každý mimi to bude mít asi jiný
Přesně tak, každé dítě to má jinak.
Já zkusila bebu kvůli ceně, ale malý měl zácpy a zelenou tuhou stolici. V bebě je prý více železa než v nutrilonu. Chce to prostě zkusit, já to taky zkusila a pak se vrátila zpět k nutráči. To by vadit nemělo, když to nebudeš dělat každý měsíc s jinou výživou ![]()
KatkaZ píše:
Přesně tak, každé dítě to má jinak.
Já zkusila bebu kvůli ceně, ale malý měl zácpy a zelenou tuhou stolici. V bebě je prý více železa než v nutrilonu. Chce to prostě zkusit, já to taky zkusila a pak se vrátila zpět k nutráči. To by vadit nemělo, když to nebudeš dělat každý měsíc s jinou výživou
ahoj zelenou tuhou stolici po bebě máme taky,ale zase je aspoň jednou denně ne jednou týdně
zkoušela jsem ještě hami a sunar,ale tyhle dvě mlíčka nám vůbec nesedí…což,ale trošku jsi mě potěšila,páč já běhám s malým po doktorech kvůli výtěrům a vyšetřením jestli nemá něco ve střevech-tak nevím co už bude malej pít,ale asi zůstanu na bebě páč po tý jediný kadí každý den ![]()
Jo,slyšela jsem,že po nutrilonu bývá zácpa,ale někomu zase vyhovuje…my ho měli a právě špastné kakání,tak jsme vyzkoušeli Bebu a dobrý,ale uplně se to sparavilo až s jídlem.Ted jsme na Sunaru a ten bych řekla,že je nejlepší,nám teda nejvíc vyhovuje,ale za mě bych doporučila určitě Bebu,i proto,že jako jediné UM nepění,když se třepe s láhví a tak ta pěna nepřekáží… ![]()
Jo,slyšela jsem,že po nutrilonu bývá zácpa,ale někomu zase vyhovuje…my ho měli a právě špastné kakání,tak jsme vyzkoušeli Bebu a dobrý,ale uplně se to sparavilo až s jídlem.Ted jsme na Sunaru a ten bych řekla,že je nejlepší,nám teda nejvíc vyhovuje,ale za mě bych doporučila určitě Bebu,i proto,že jako jediné UM nepění,když se třepe s láhví a tak ta pěna nepřekáží… ![]()