Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem, omlouvám se za časté téma, ale prece jenom jsem se nedocetla ve starých diskusích co jsem hledala, tak zakadam nové. Situace se má tak, ze před MS jsem měla podezdreni na tehu, tak jsem zkoušela tt, více druhu značek, na téměř všech duchové. Pak dorazila MS o 5 dní dříve. Tak jsem si říkala ze nic, asi se vajíčko neuhnizdilo. Jenže MS po dní a půl náhle pryč(normálně mi trvá 6dni a je dost silná) a poprvé v životě mě zacla silene bolet prsa a natekla mi.Tak jsem zkusila další tt, zase duch, ale viditelný. Další den dopoledne opět slabé krvácení, po obědě už nic. Opět tt slaboulince pozitivní. Tak jsem zajela na gyndu.Tam mi doktor řekl, ze nic nevidi a ze sliznice je nízká 3mm a ze to na tehu nevypadá a ze nemá smysl ani brát krev a ze ty tehu testy nechápe. Mám za 14dni kontrolu a prý se může jednat o úplný začátek tehu, ale ze spíš ne podle té sliznice. Po zbytek včerejšku už krvácení žádné a dneska ráno opět krvácení. Myslíte ze je i tak je možnost být těhotná? Nevím od kdy může dr. něco videt na utz. Nemá někdo podobnou zkušenost? Moc dekuji..
Myslím že šance je, ale zkušenost nemám
bohužel nezbyde než čekat, držím palečky!! ![]()
@Mihaella ahoj klidne muzes byt, ale jak pise @IamSherlocked musis cekat…
ja u dcerky krvacela prvni 3 mesice a az pak jsem zjistila, ze jsem tehotna…byla jsem 14tt
jinak drzim palecky
Nedovedu si ani predstavit co bych delala ja. Klidne zakladej diskuze kdyz neco takovrho potrebujes, i ja bych to delala. Ja ti preji kupu stesti at vse probehne bez problemu a to miminko tam je. Nemam co rict, tohle je pro me zacarovany kruh. Asi uz bych se hroutila.Ja jsem na to cíťa
:/
Holky moc dekuji za podporu!
Tak krvácení asi po půl hodce opět nic. A také jsem četla prave ze krvácení možné je, ale spíš jakoby spineni..tohle je krvácení ale náhle vždy skončí. Což se mi nikdy nestalo, stejně tak ty prsa, už bolí třetí den. Testy už jsem nedělala, akorát jsem pak rozhozena. Naději mi dala sestřička když mi řekla ze se může jednat o rané tehu, ale vzhledem k té sliznici tomu moc nevěřím. Tak už jen čekat no..
Každopádně moc dekuji za povzbuzení!! ![]()
@SnažilKasandra no já jsem taky úplně cíťa…normální člověk by si řekl- No tak na utz nic tak nic…ale já ne, furt doufám…
a moc dekuji ![]()
@Mihaella
A ty si přeješ těhotenství nebo ne? 3mm sliznice na těhotenství rozhodně není! Doktor má pravdu…
Já jsem měla klasickou MS a těhotná jsem byla, stalo se mi to 3×. Sice těhotenství nedopadla dobře, ale to s tím nemá nic společného. Pokud ti nedorazí opravdu klasická MS, tak naděje tu je. Jsi opravdu na úplněm začátku a tak ani doktor nemůže nic vidět a poznat. Pro tvůj klid bych si zašla na krev, jako samoplátce a budeš vědět na čem jsi. Nebo testuj ob den a pokud bude test sílit, vypadá to dobře.
@jajda32 ano přejeme si ho s přítelem oba:) a ta sliznice je na prd já vim, ale nechápu ani já ani doktor ty slaboulinke čárky na tt a já nechapu ani tu bolest prsou a prerusovane krvaceni.. ![]()
@Solaris to bohužel nevím zatím nic nepočítám..
@Deniska2000 dekuji aspoň za povzbuzení:) jinak jako je to klasické krvácení, ne spineni, ale s tím ze vždy náhle přestane a trvá jen chvíli..možná jen nějaká hormonalni nerovnováha
No a tu krev možnost mám, pracuji v nemocnici, ale furt váhám, věděli by to v práci všichni a to moc nechci. Asi zkusím tt za pár dnů a uvidím.. ![]()
Já měla nízkou sliznici, lehce pozitivní test, občasné špinění-nakonec z toho
bylo mimoděložní těhotenství. držím palce ať to u tebe dopadne lépe.
@karkarka Aha
tak to mě moc mrzí.. Ale dekuji za zkušenost a přeji aby jsi už v tomto měla jen štěstí
Teď jsem projížděla internet a moc šťastných připadu, kdy by mel někdo sliznici 3mm a jednalo se o těhotenství jsem nenašla. Tak už tomu nevěřím. Pro všechny případy zkusím ještě za pár dnů tt abych viděla, jestli tam pořád neco bude..
@Mihaella
držím palce, ať to dobře dopadne. Nicméně podle zvýšené sliznice se většinou usuzuje na těhotenství i když ještě na utz není nic vidět. takže v tomto případě bych to opravdu neviděla.
ducha na testu může prý způsobit i nepatrné množství menstruační krvi v moči… ale to jsem jen slyšela, nevím…
@jajda32 já ho tam tedy měla ještě před MS toho ducha. Ale možná jsem zrovna ten případ z mnoha, kdo má to hCG nějak zvýšené nebo už nevím. Každopádně dekuji za upřímnost:)
Tak jsem měla doma poslední test, zkusila jsem ho a duch podle mě sílí od včera a to jsem ho dělala teď odpo…Vím, jsem nepoucitelna, ale ta nejistota.
tak teď přemýšlím jestli si tu krev mám nechat zítra vzít..