Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den chtěla jsem se zeptat zda někdo neměl taky takový problém dne 8.8 jsem dostala normalní menstruaci 14.8 mi skončila a 18.8 jsem začala špinit trvá to už třetí den nevíte čím by to mohlo být? ![]()
Mně se to teď taky stalo, jednou a pak zase nic ![]()
Před dvěma lety mě to takhle zlobilo a byla z toho endometrioza ![]()
Ovulační krvácení? Já to jeden čas měla, asi půl roku a pak už zase ne.
i když je pravda že jsem špinila vždy jen jeden den ![]()
Mám podobný problém, s tím rozdílem, že beru HA. Ale také by mě zajímalo, čím by to mohlo být
8.8. jsem vysadila prášky na pauzu, 14. ms (krvácení ze spádu) skončila, 16. jsem si vzala prášek a 17. a 18. jsem špinila, sice velmi slabě, ale stejně nevím proč, prášky jsem brala pravidelně. Jinak čeho jsem si všimla, bylo, už nevím přesně které dny, že když jsem si lehla, vyjela mi na pravé straně podbřišku (někde v místě, kde je myslím vaječník) taková boule, která trochu pnula, byla cítit na dotek a trochu i vidět v porovnání s levou polovinou, ale za chvíli už jsem jí tam necítila ani nenahmatala, to se opakovalo ještě následující den a od té doby nic. Nevíte někdo, co by to mohlo být? ![]()
Ahoj, děje se mi něco podobného asi po 5 dnech co mi skončila menstruace, jsem začala špinit a do toto byla jenom lehce krev. Už špiním druhým dnem.Je to v pořádku?