Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám 13 dnů spoždění menstruace a poslední pohlavní styk proběhl 22.12. 2018 od te doby jsem si dělala 2 těhotenské testy, naposledy 5.1.2019 oba svá negativní od značky Pepino. Myslíte si, že jde opravdu jen o spoždění? HA neberu, ale pohlavní styk byl chráněny. Chodím pravidelně do fitka a držím dietu, tak mě napadlo, že by dieta na to mohla mít nějaký vliv, ale 13 dnů není to už moc?
není to spíše zpoždění? ![]()
@Burj Chalifa píše:
není to spíše zpoždění?
Doufám, že to bude pouze spoždění a ne těhotenství, ale žádné příznaky nemám, ani testy nebyly pozitivní pokud na ně nebylo brzy.
Vzhledem k tomu, že styk byl chráněný a testy negativní tak bude tělo jen rozhozený. Vždy, když sem držela nějakou dietu tělo se s tím vyrovnávalo opožděnou menstruací. Každopádně pokud se nedostaví asi bych se poradila a doktorem.
@iwinek píše:
Vzhledem k tomu, že styk byl chráněný a testy negativní tak bude tělo jen rozhozený. Vždy, když sem držela nějakou dietu tělo se s tím vyrovnávalo opožděnou menstruací. Každopádně pokud se nedostaví asi bych se poradila a doktorem.
Děkuji za odpověď, už se mi jednou stálou, že MS se mi nedostavila tak měsíc a musela jsem na hormonální injekci
Není zač. Budu držet palce, aby se to tentokrát obešlo bez injekce ![]()
@iwinek píše:
Není zač. Budu držet palce, aby se to tentokrát obešlo bez injekce
Děkuju ![]()
Sem na tom stejně ,2tydny zpoždění ,testy negativní.Posledni styk byl před 3tydny,to už by test těhotenství ukazal
.Zatím čekám,jinak za týden volám na gyndu
,co se mnou …
@Anonymní píše:
Sem na tom stejně ,2tydny zpoždění ,testy negativní.Posledni styk byl před 3tydny,to už by test těhotenství ukazal.Zatím čekám,jinak za týden volám na gyndu
,co se mnou …
Dnes rano jsem si opět dělala test a negativní… tak těhotná snad být nemůžu. A na gynde ti řeknou ať prijdes na hormonální injekci, která ti MS vyvolá
@Anonymní píše:
Dnes rano jsem si opět dělala test a negativní… tak těhotná snad být nemůžu. A na gynde ti řeknou ať prijdes na hormonální injekci, která ti MS vyvolá
Jojo ,proto furt čekám,akorát ty krámy potřebuju,abych nasadila antikoncepci
.Takže máme teď celibát .
@Anonymní píše:
Ahoj ,tak jak to u tebe vypadá?Já už mám jasno,dnes sem dostala menstruaci,tak nasadim antikoncepci a budu už mít snad klid
.
@Anonymní píše:
Ahoj ,tak jak to u tebe vypadá?Já už mám jasno,dnes sem dostala menstruaci,tak nasadim antikoncepci a budu už mít snad klid.
U mě pořad nic, nedostala jsem jeste MS. Kamarádka mi říkala, ze ji to ukázal test až po 6 týdnech…takže mám teď strach ![]()
@Anonymní píše:
U mě pořad nic, nedostala jsem jeste MS. Kamarádka mi říkala, ze ji to ukázal test až po 6 týdnech…takže mám teď strach
Budeš ještě čekat na MS nebo půjdeš na gyndu?Sem zvědavá jak dopadneš.Drzim pěsti ať to dopadne dobře ,jak si přeješ
.
Ahoj holky, mám 13 dnů spoždění menstruace a poslední pohlavní styk proběhl 22.12. 2018 od te doby jsem si dělala 2 těhotenské testy, naposledy 5.1.2019 oba svá negativní od značky Pepino. Myslíte si, že jde opravdu jen o spoždění? HA neberu, ale pohlavní styk byl chráněny. Chodím pravidelně do fitka a držím dietu, tak mě napadlo, že by dieta na to mohla mít nějaký vliv, ale 13 dnů není to už moc?