Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den,
Jsem tu defakto pár dní nováček a už zakládám 3 diskuzi
taky jsem už tady jako povídalka
Ale chtěla bych vědět jestli se některá z vás setkala s menstruací v době těhu.Já znám dvě takové ženy a mají zdravé děcka
Tak pište,pište své názory,zkušenosti ![]()
Ahoj, jednu takovou znám, zjistila až v 5 měsící že je těhotná
Ani špatně jí předtím nebylo… A dneska má tak o měsíc - dva mladšího kluka než je Kuba.
Jé tak to je fajn.. tak to je zajímavý,týýý jo v 5 měsíci… to to už nepoznala ? hmmmmmm
No já sem měla teď 8 dní spožděno… dělala jsem si tři testy y vyšli mi pozitivní… a dneska ráno jsem to dostlala
I když se mimi neplánovalo,kvůli braním prášků na hubnutí,ale nějak od vynechání Ms se mi na to krásně myslelo.. Ale tak jako pochybuju,že budu patřit k těm málo % . ![]()
Moje byvala kolegyne mela menses az do 4. mesice. Ze je tehotna zjistila az na konci 3. mesice. Zadne problemy ani neolnosti. Od pateho mesice mela menstruani krvaceni hodne slabe a zadne az od 8. mesice. Preji, at to vyjde!
děkuji mockrát… No tak nevím,tak jsem na to zvědavá… Ale je divné,že jsem měla v době nejvyšší Hcg (ráno) nejslabší proužek… No tak se nechám překvapit…Ale spíš si myslim,že je to v tahu
Jen jsou určité věci na mě ´´příznaky´´ které teda nechápu.. (pokud ne) ![]()
proc si místo zakládání dalších a dalších témat ve kterých ti stejně nikdo stoprocentní jistotu nedá, nezajdeš na odběr krve na HCG? Stojí to pár korun a za pár hodin víš na čem jsi …
Rozhodně mi to příjde rozumější a aspon bude kldnější.
Držím palce aby tam miminko bylo ![]()
Jinak špinení nebo krvácení v těhu, je poslední dobou hodně časté a většinou to nic neznamená, tak at je to i tvůj případ ![]()
onionka : děkuji … No asi zákládám moc diskuzí,ale tak jsem trošku upovídaná,hlavně tak nějak mě zajímá názor ostatních…Protože si myslím,že založením stejné diskuze na určité téma přilákám více žen s podobným problémem.Ale když jsem tak koukala tak nejsem sama..No někdo mi říká,že s Ms bych neměla na testy,že mám počkat.Určitě půjdu,peníze jsou mi jedno,spíš je to tím,že vím,že teď mám,alespoň nějakou naději a testy mi jí vemou
ale děkuji. ![]()
Ono možná ani nešlo až tak o mě,ale zajímalo mě jestli se to stává,nebo je to spíš ojedinělé .. a tak
ale nechtěně jsem to o5 zavedla na mě
ono totiž od čtvrtka marodím,tak to bude asi nudou
Ale stejně si myslím,že to mimi nebude,nebo spíš doufám,ale rozum říká,že ne… samozřejmě jistotu budu mít s krve to samozřejmě vím,jak už jsem psala viz minulá text
Spíše mě i toto téma i zajímá,nejdeli jenom o mě.
Myslím si,že třeba toto téma řeší více žen co tak znám..tak nevim… ![]()
Ahoj,
já jsem u obou dětí měla na začátku těhotenství hooodně slabou menstruaci (spíš takové špinění) v den pravidelné menstruace - ta byla pak už ale poslední.
Ahojky,
Já právě se většinou setkávám stím,že dost žen mělo špinění.Ale opravdu málo jsem se setkala stím,že by měl někdo pořádnou ´´průtrž´´
Ale stejně je to zvláštní,že u obou to bylo stejné ![]()
Kytičko, já myslím, že je to málo pravděpodobné, i když stát se to může. Kdy sis dělala první test a kdy poslední? Pokud jsi těhotná, čárka by měla sílit.
A na krev si zajít můžeš i při MS, nevadí to, proč by mělo?
AnastazieB: nooo tak já nevím,nechci si dávat plané naděje.Ms jsem měla dostat min.sobotu (29den) asi jednou před rokem sem to dostala (32) a dostala jsem to až dnes ráno.Tes jsem si dělala v pátek.to byla nejsilnější.ráno v sobotu kdy má bejt Hcg nejvyšší,tak mam dojem,že snad byla nejslabší.tak sem si ho dělala odpo a vyšel o5 pozitivní,ale ani jednou z těch tří nevyšel uplně zbarvenej jako ta kontrolní,ale duchy to nebyli,ukazovala jsem to kamarádce jestli nejsme máčo a tak říkala,že to vidí také,že je to normálně vidět,že neví proč šílím,tak nevím nu.
Tak sem si přetla a v první fázi kdy jsem to dostla asi furt dávala naděje,protože na tom ne od mamatestu bylo,že může ta čárka bejt slabší,nebo falšně negativní z důvodu velkého HCG.Ale krev bude jistější,jen je to možná strach ztratit i tu pidi naději ![]()
No ono sem měla naději asi dvě hodiny odpo,teď se mi již už nějakou dobu ztratila.Jen mi furt vrtá,že vždycky když jsem se buď bála těhotenství,nebo sem chtěla,tak nikdy sem enviděla ani ducha no.Jinak spožděný sem to taky snad nikdy takhle neměla,ale to nic neznamená.Jen některý příznaky mi nejdou do hlavy.Každopádně asi ty výtoky a oteklo tam dole,tak asi něco znamenalo,takže na gyndu stejně musim zjistit co mi zas je :-/
Psala jsem ti v jiné diskuzi, že se klidně mohlo stát to, že se tam něco rýsovalo, ale nakonec to odešlo. Navíc testovat takhle zmateně, 2× denně nemá smysl, můžeš být napitá nebo tak.
Pokud bys těhotná byla, tak by čárka sílila. Slaboučká samozřejmě může být, ale měla by postupně sílit. Myslím, že asi o těhotenství nepůjde, ale pokud chceš mít jistotu, zajdi si na tu krev. Anebo si třeba zkus udělat test zítra ráno a uvidíš.
Přes MS test ? (papírovej) Já si také nemyslím,ale tak ždibeček naděje tam byla,ale děkuji aspoň už nemám ani ten ždibeček naděje,když to nebude nebudu zklamaná a kdyby náhodou jo,tak mě to jen mile překvapí,to je asi nej ![]()