Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, když už je skupinka s termínem porodu v řijnu, co takle termín porodu v listopadu. Pokud je tu nějaká čerstvá mamina čekatelka, šup sem ať si můžem pokecat. ![]()
vůbec k tobě nepatřím já už v listopadu porodila ale již je tu založená skupina rodíme v listopadu 2010
tak se přidej tam ![]()
ahoj je založeno konec října a začátek listopadu, přihlásila jsem se tam… termín nemám ještě určen lékařkou, ale dle propočtu na netu by to mělo vyjít kolem 4.11. Takže doma budu mít druhé listopadové dítko ![]()
Nazdar holky,
tyhle diskuse se zakládájí do „Stejný termín porodu“ - listopad už tam je, tak tam mrkněte.
ahoj jsem tady nová jsem 9+5 a hledám lidičky na pokec.Na kontrole jsem byla v 8+0 a vše v pořádku srdíčko pěkně bilo.doufám že je vše v pořádku.termín mám podle menstruace 25.11.2010
Ahoj holky termin mam 10.11 taky bych rada pokecala a kdyby se Vam nechtělo sedět doma zašla bych i na kávičku bez kofeinu samo ![]()
Hoj babulky - tak já se k vám ráda přidám. Mám termín porodu 7.11. ![]()
bauška píše:
Ahoj holky termin mam 10.11 taky bych rada pokecala a kdyby se Vam nechtělo sedět doma zašla bych i na kávičku bez kofeinu samo
Bauško doporučuju ti se zapojit do skupiny třeba sem: https://www.emimino.cz/…stopad-2010/ ![]()