Menstruace - co myslíte ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.7.23 10:35

Menstruace - co myslíte ?

Ahoj mám dotaz mám mesntruaci už 8 den celých 7 dní byla taková slabá a teď se to rozjelo na začátku menstruace sem neměla ani křeče a ted to začíná
Abych do dala nepokoušíme se ani o děti ani žádné zatím nemáme
Co si o tom myslíte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4385
23.7.23 10:41
@Anonymní píše:
Ahoj mám dotaz mám mesntruaci už 8 den celých 7 dní byla taková slabá a teď se to rozjelo na začátku menstruace sem neměla ani křeče a ted to začíná
Abych do dala nepokoušíme se ani o děti ani žádné zatím nemáme
Co si o tom myslíte?

Může to být hormonální nerovnováha. Nepíšeš jakou ms jsi vždy měla, jestli používáte nějakou antikoncepci, ať už nehormonální. Doplnila bych železo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.23 10:50

@korn123 vždy jsem měla prave normální, první den začala rovnou silná a končila šestý den vždy…používáme prezervativy, každopádně poslední měsíc jsem styk neměla

• Citovat
  • Upravit
27247
23.7.23 11:04

Brala bych to jako nějaký hormonální výkyv. Občas se to děje. Může to ovlivnit nemoc, velké horko, únava, vyšší stres. Pokud se to nebude opakovat každý měsíc, tak bych to brala jako že je to OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.23 11:10

@lleennttiillkkaa teď se to opakuje druhy cyklus, mám tedy ještě počkat na ten další a pak řešit?

• Citovat
  • Upravit
27247
23.7.23 11:19
@Anonymní píše:
@lleennttiillkkaa teď se to opakuje druhy cyklus, mám tedy ještě počkat na ten další a pak řešit?

Asi bych počkala ještě další cyklus. Jak dlouho ti pak trvá menses po tom, co se ti rozjedou znova křeče a krvácení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.23 11:27

@lleennttiillkkaa minule to bylo cca 13 dni celkem, tzn těch 6+6 dni, teď to vypadá na podobný průběh

• Citovat
  • Upravit
27247
23.7.23 11:31
@Anonymní píše:
@lleennttiillkkaa minule to bylo cca 13 dni celkem, tzn těch 6+6 dni, teď to vypadá na podobný průběh

Tak to bych možná řešila už po skončení téhle menses, protože by mi to otravovalo život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.23 11:36

@lleennttiillkkaa dobře ale myslíš ze to nebude nic vážného?

• Citovat
  • Upravit
27247
23.7.23 12:51
@Anonymní píše:
@lleennttiillkkaa dobře ale myslíš ze to nebude nic vážného?

To si nemyslím, spíš opravdu asi ne, spíš jenom opravdu nějaká nerovnováha. Mě třeba na srovnání cyklu pomáhají bylinkové čaje, ale přesto bych být tebou došla pro sichr na gynekologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.23 13:33

@lleennttiillkkaa dobře, achjo, já mám z doktoru panickou hrůzu :,( snad to teda nic nebude případně další cyklus bude už ok :? achjo, dekuju za rady

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa