Menstruace, bolest břicha, antikoncepce

3
21.7.23 23:51

Menstruace, bolest břicha, antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat… před 3 měsíci jsem byla na gynekologii si dát antikoncepci, kterou mi doporučila Gynekološka (Depo provera injekčně ) byla jsem na tom a pak začaly problémy😮‍💨 ale nevím zda to muže být z toho.. takže nepravidelná menstruace už asi 2 měsíce v kuse a jen 6 dni pauza a teď asi dva týdny me bolí v břiše na levé straně občas u pupíku občas pod žebry ale ne každý den když se hybu ( chodim, hraju si s dětmi nic me nebolí ) když lezim občas to zabolí, ale není to něco co by se nedalo vydržet je to spis takové nepříjemné a taková bolest ale ne velká, začali se mi dělat modřiny žluté fleky na nohách 🤔. A tak jsem si zašla k doktorovi ten mi udělal krevní testy a testy vyšli všechno v normě 😇 a tak moje otázka z ni z čeho mě muže bolet to břicho na levé straně je to z injekce depo nebo z toho krvácení a nebo nevím.. omlouvám se za takovou slohovku ale je to divné tak jestli nemáte někdo nějaké zkušenosti..😊. Příští týden mám jít pravě na další injekci ale nevím no. Předem děkuji za pomoc za názor 😇 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1098
22.7.23 11:54

Depo provera je problematická antikoncepce. Na rozdíl od normálních pilulek nebo nitroděložních tělísek působí dlouhodobě, takže když vyvolá nežádoucí vedlejší účinky, tak se jich zbavíš až po delší době. Pokud nechceš antikoncepci věnovat každodenní pozornost a chceš žít naplno a bez zábran, uvažuj o zavedení tělíska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.7.23 20:04

@Lemrucha děkuji, ona mi to doporučila po druhem porodu že je to lepší varianta a bezpečná a že nikdo si zatím nestěžoval. Tak jsem to zkusila a občas mám takové problémy nejhorší je že ta menstruace nechce přestat, už jsem s té menstruace vyčerpaná a to jsem na druhé injekci ještě nebyla.😮‍💨 😮‍💨

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí