Menstruace dlouhá 2 hodiny?

470
25.10.12 19:24

Menstruace dlouhá 2 hodiny?

Setkal jste se někdo s tím, že by vaše menstruace trvala jen pár hodin?? Já dneska, zhruba 2 hodiny silné menstruační krvácení a bolesti a pak jak když utne. Stalo se vám taky něco podobného? Je to tedy má 2. menstuace od porodu, to hraje asi taky velkou roli. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1998
25.10.12 19:27

Ja jsem po porodu 9 mesicu, kojim uz jen rano, vecer a jednou v noci a zatim ms nedorazila..ale mivam bolesti jako pri ms..jen bez krvaceni..chystam se v pondeli k mudre..ale kamaradka mela prvni menstruaci po porordu tak pul dne..rano spinila, odpoledne temer,,tekla,, v kuse a vecer ani tuk..doktorka ji rekla, ze to je mozne, ale vzdy je lepsi se nechat prohlidnout..co je ok u jedne, nemusi byt u druhe zeny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
25.10.12 19:28

Asi je to možné. Při kojení se děje s MS všelicos.
U druhého a třetího děcka nedorazila MS rok a půl, takže @Mauzik2, nedělala bych si starosti, i ty bolesti bez krvácení jsou prý při kojení normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
25.10.12 19:30

@Cuarentena
Jenže já nekojím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
25.10.12 19:32
@luci.hor píše:
@Cuarentena
Jenže já nekojím…

Aha. Ale píšeš, že dneska, tak se to možná ještě rozjede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
25.10.12 19:36
@Cuarentena píše:
Aha. Ale píšeš, že dneska, tak se to možná ještě rozjede.

Uvidíme no, každopádně děkuji za odpovědi. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
25.10.12 19:49

Nem to se mi nestalo. Ale stalo se mi, že jsem jeden den ráno zakrvácela a odpoledne už nic a pak se to rozjelo až druhý den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
25.10.12 19:55

@Nainuva
Aha tak se to třeba ještě rozjede. Každopádně ty menstruace po porodu to je hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
25.10.12 20:08

@luci.hor to jo, ty první tři kor byly noční můra, ale zase se to srovná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.12 20:15

menstruace

Dobrý den…

S přítelem se snažíme o mimčo. V Období ovulace probíhala soulož.. tak sem doufala že to snad vyjde ale dnes ráno sem začala krvácet.. menstruaci mám dostat za 2 dny..a a ted večer už jenom špiním tak se chci zeptat co si o tom myslet.. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
25.10.12 20:19

@Kateřina.V nejlépe zajít na gyne nebo zkusit test může jít jenom o prasklou cévku nebo začínající MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
25.10.12 20:55

Ahoj, já mám taky divokou „MS“ :roll: Přestala jsem kojit a pak jsem 3dny jenom slabě zašpinila, stačily max. 3 intimky na den :nevim: Přesně za měsíc znovu to samé a teď to mělo být v pátek a stále nic :nevim: Bolel mě podbřišek jak blázen, mám hojnej bílej výtok, tak jsem z toho nějaká zmatená :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
25.10.12 21:05

A nemuzes byt tehotna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
25.10.12 21:09

Testy jsou zatím negativní, tak fakt nevim…což o to, mimčo bysme si přáli, ale ta „MS“ je to nějaký divoký, asi budu muset za Dr., ale nerada bych tam byla za trubku s tím, že co čekám půl roku od porodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
25.10.12 22:03

Mě se tohle jednou stalo, ráno jsem dostala MS, strašný bolesti a odpoledne jako když utne. S porodem to nesouviselo, bylo to 10 let před porodem :) Pak už se MS nerozjela, dostala jsem to zase až další měsíc a pak už to bylo normální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí