Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Setkal jste se někdo s tím, že by vaše menstruace trvala jen pár hodin?? Já dneska, zhruba 2 hodiny silné menstruační krvácení a bolesti a pak jak když utne. Stalo se vám taky něco podobného? Je to tedy má 2. menstuace od porodu, to hraje asi taky velkou roli. ![]()
Ja jsem po porodu 9 mesicu, kojim uz jen rano, vecer a jednou v noci a zatim ms nedorazila..ale mivam bolesti jako pri ms..jen bez krvaceni..chystam se v pondeli k mudre..ale kamaradka mela prvni menstruaci po porordu tak pul dne..rano spinila, odpoledne temer,,tekla,, v kuse a vecer ani tuk..doktorka ji rekla, ze to je mozne, ale vzdy je lepsi se nechat prohlidnout..co je ok u jedne, nemusi byt u druhe zeny..
Asi je to možné. Při kojení se děje s MS všelicos.
U druhého a třetího děcka nedorazila MS rok a půl, takže @Mauzik2, nedělala bych si starosti, i ty bolesti bez krvácení jsou prý při kojení normální.
@luci.hor píše:
@Cuarentena
Jenže já nekojím…
Aha. Ale píšeš, že dneska, tak se to možná ještě rozjede.
@Cuarentena píše:
Aha. Ale píšeš, že dneska, tak se to možná ještě rozjede.
Uvidíme no, každopádně děkuji za odpovědi. ![]()
Nem to se mi nestalo. Ale stalo se mi, že jsem jeden den ráno zakrvácela a odpoledne už nic a pak se to rozjelo až druhý den
@Nainuva
Aha tak se to třeba ještě rozjede. Každopádně ty menstruace po porodu to je hrůza.
@luci.hor to jo, ty první tři kor byly noční můra, ale zase se to srovná ![]()
Dobrý den…
S přítelem se snažíme o mimčo. V Období ovulace probíhala soulož.. tak sem doufala že to snad vyjde ale dnes ráno sem začala krvácet.. menstruaci mám dostat za 2 dny..a a ted večer už jenom špiním tak se chci zeptat co si o tom myslet.. Děkuji
@Kateřina.V nejlépe zajít na gyne nebo zkusit test může jít jenom o prasklou cévku nebo začínající MS
Ahoj, já mám taky divokou „MS“
Přestala jsem kojit a pak jsem 3dny jenom slabě zašpinila, stačily max. 3 intimky na den
Přesně za měsíc znovu to samé a teď to mělo být v pátek a stále nic
Bolel mě podbřišek jak blázen, mám hojnej bílej výtok, tak jsem z toho nějaká zmatená ![]()
Testy jsou zatím negativní, tak fakt nevim…což o to, mimčo bysme si přáli, ale ta „MS“ je to nějaký divoký, asi budu muset za Dr., ale nerada bych tam byla za trubku s tím, že co čekám půl roku od porodu ![]()
Mě se tohle jednou stalo, ráno jsem dostala MS, strašný bolesti a odpoledne jako když utne. S porodem to nesouviselo, bylo to 10 let před porodem
Pak už se MS nerozjela, dostala jsem to zase až další měsíc a pak už to bylo normální…