Máte některá stejný průběh menstruace?

Anonymní
23.10.12 13:34

Máte některá stejný průběh menstruace?

Ahoj, promiňte za anonym, ale určitě chápete, po porodu se mi změnil průběh menstruace, zajímá mě, zda to některá také takto máte? Druhý den menstruace mám fakt silné krvácení, za dobu, kdy dojdu z WC do kuchyně se napít a zpět na WC, po dosednutí na wc je pode mnou rudo, úplně to ze mě vylítne, dle mudr. problém nevidí, chytit mě to na ulici, můžu značit zákazy vjězdu:-)…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
23.10.12 13:40

A jak jsi to měla předtím?
Já například vždycky měla silnou ms. Ale průběh byl: první tři dny brutál… pak se to zmírňovalo. Trvala tak 7 dní. Říká se, že po porodu se ms zmírní. Je to kec!
Po porodu jsem to měla pořád stejně strašný. Až na to, že: první dva dny téměř nic, pak tak 4 dny brutál a pak se to mírnilo.
Teď čekám druhé dítě, tak mám aspoň na čas zase klid :lol:
Tak jsem zvědavá, jak to bude pak.

Ale hlavu bych si z toho nedělala, myslím, že je to normální, že se to mění.

• Citovat
  • Upravit
2969
23.10.12 13:44

Ahoj,

já před porodem neměla žádné problémy. Pd prvního porodu jsem průtokový ohřívač, navíc první den jasné signály bolesti kloubů, podbřišku, hlava a pocitově mi to spodek táhlo dolů. To vše druhý den není, jen MS zůstává silná. Kupuju ty obří tampony XXXXXXL a stejně kolikrát nosím ještě intimku. Trvá cca 10-14 dní ale to už jen špiním, někdy po týdnu na 2-3 dny nic a pak zase trochu. Po druhém jsem si myslela, že se to spraví a ono nic. Jediné co se upravilo byl cyklus, nyní mám 28 dní, jinak býval i 40. Gynokologa to taky nijak netrápilo, jediné co mi nabídl byla HA, což jsme odmítla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
23.10.12 13:45

Já jsem taky jak průtokáč, ale nestydím se za to :lol: Prostě jsem ráda, že zatím můžu být doma, protože až budu jednou opět chodit do práce, budu nejspíš minimálně dva dny dřepět doma, protože mi mojí MS vložky nepobírají. Nestíhám vyměňovat a během chvilky to mám fakt všude. Už to občas řeším látkovejma plínama, až tak je to strašné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
23.10.12 13:49

@Amabilis77 Plenou jsem se jistila také jednou, nebyla jsme si jistá, zda to přišlo či ne. Venku v parku, zalezla jsem do křoví a zneužila prckovu pampersku :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
23.10.12 14:03

Já to mám po porodu právě naopak. Tři dny špiním a to je všechno a přesně za 28dní znovu :nevim: Takže mi to ani jako MS nepřijde, mělo to přijít v pátek a zatím nic, takže já mám zase opačný problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
23.10.12 14:05

Taky ji mám 2-3 dny docela silnou. To používám vatu a je to OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.10.12 14:19

Mám první dva dny taky silnou MS. Řeším to kalíškem a dá se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
23.10.12 14:39

Tak to ti nezávidím. Já jsem měla vždycky MS slabounkou, skoro se to MS ani nazývat nedá. Je to spíš špinění. A mám ji pokaždé 4-6 dní. Naštěstí. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
23.10.12 15:06

Ja mela pred otehotnenim MS tak nejak normalne, silnejsi dva prvni dny, ale nic, ze bych nevylezla z baraku, za to po porodu prvni MS byla, ze jsem myslela, ze vykrvacim, hrozny, uz jsme chtela jet na pohotovost, casem se to trochu zlepsilo, ale nic moc, prvni den je to DESNY, taky nevim jak to budu delat, az nastoupim do prace :(druhy den uz je to pak v pohode, tohle se zmenilo k horsimu no, ale zase se zmenilo k lepsimu to, ze nemam zadne krece a bolesti kdyz to dostanu, pred porodem jsem se prvni dva dny svijela v bolestech…snad se to krvaceni jeste upravi, ikdyz tomu uz moc po roce neverim :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí