Oddálení menstruace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21091
24.4.19 08:01
@Meredithx píše:
Ahoj, ráda bych obnovila téma. V červenci máme jen na dovolenou, já sice beru a budu brát antikoncepci, nicméně vychází mi zrovna na pár dní před odjezdem a vzhledem k tomu, že se mi dostavuje zhruba až 5.den pauzy, měla bych to přesně ten první týden dovolené. Teďka už přemýšlím, jak bych to oddálila, jestli spojit 2 platíčka v květnu nebo červnu - což mi nijak nepomůže, pořád to vychází blbě, nebo v den, kdy bych to před tou dovolenou měla dostat bych pokračovala další platíčko. Nebo bych si měla nechat napsat další prášky k oddálení? Co myslíte? Vím, že posouvat cyklus není nic dobrého, ale také do sebe nechci cpát další hormony. Ale také nevím, jak bude moje tělo na vynechání pauzy reagovat, dosud jsem nic oddálit nepotřebovala. Abych pak celou dovolenou nešpinila. :(

A proč bys měla do HA cpat ještě prášky na oddálení? Prostě spojis platicka tak, aby ti to vyšlo. Teoreticky můžeš z toho druhého brát jenom třeba týden atd. Takže je můžeš spojit i teď a pak ti to vyjde na půlku cyklu. Ale to si musíš spočítat. Ale nedoporučuji zkracovat to první. A taky kouknout do letáku. Jak tvoje HA funguje. Jinak tvoje tělo zareaguje nikdo neví :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.21 19:08

Oddálení menstruace

Zdravíčko, potřebuji radu. V srpnu jedu na soustředění a hned druhý den to mám dostat a já to nechci. Potřebuji pomoc. Existuje něco jiné než léky na předpis od gynekologa a antikoncepce? Moje mamka do mě nechce rvat prášky a antikoncepci neberu. Je něco co by mohlo pomoc na oddálení menstruace?
Předem děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
5.7.21 19:13
@corentine_ píše:
Zdravíčko, potřebuji radu. V srpnu jedu na soustředění a hned druhý den to mám dostat a já to nechci. Potřebuji pomoc. Existuje něco jiné než léky na předpis od gynekologa a antikoncepce? Moje mamka do mě nechce rvat prášky a antikoncepci neberu. Je něco co by mohlo pomoc na oddálení menstruace?
Předem děkuji za odpověď.

Me vzdycky pomuze citron, vymackat do trochu vody, treba dvakrat za den vypit, zacit uz tak tri dny pred ocekavanou menstruaci a pak po celou dobu, kdy nechces aby prisla pro jistotu. I kdyz pak kdyz prestanu, tak na ni klidne jeste dalsi tyden cekam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
5.7.21 20:00

Velké dávky vitaminu C - ascorutin, ten je volne prodejny v lekarne, a pít citronovou stavu. Ale neni to bohuzel stoprocentní. Nekomu to pomuze oddalit, nekomu ne. Jistota jsou jedine umele hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
5.7.21 22:38

Mám obavu, že svépomocí si spolehlivě menstruaci posunout nemůžeš. Nepíšeš, o jaké soustředění se jedná, ale děvčata, která závodně sportují, umějí i během menstruace trénovat naplno. Jen v případě náročných soutěží si některé pomáhají hormonálními prostředky, ale s těmi Ty nepočítáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí