Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím děvčata a maminky. Tenhle měsíc mi skončila menstruace, normální pravidelná, po týdnu jsem měla den špinění pak den nic, další den to samé, pak dva dny nic. Zase špinění pak nic. Před chvílí jsem byla na záchodě
a měla jsem na toaletním papíru slabou krev, takže mi asi začíná další menstruace. Když jsem koukala na Vaše diskuze, bála jsem se že jsem těhotná, mám 20 a miminko ještě neplánuji. Udělala jsem si dva testy a vyšly negativně. Prosím Vás nevíte co by to mohlo být? Děkuju moc za odpovědi. ![]()
@Janca2504 spineni behem cyklu je casta obtiz a muze mit vice ruznych priciny, dojdi si na gyndu.
Na stery z delozniho cipku chodis pravidelne? Kazdy rok? Antikoncepce?
@Tarinka píše:
Na stery z delozniho cipku chodis pravidelne? Kazdy rok? Antikoncepce?
Jo každý půl rok dokonce myslím, všechno v pořádku. Mela jsem jednou prasklou cystu na vaječníku. Antikoncepci beru 3. rok a nikdy se mi to nestalo.
Ahoj chci se zeptat jsem 1,5 roku po porodu kojim, první MS slabá přišla v lednu 2018, únor nic, březen MS že špiněním to trvalo 14 dní
teď v dubnu MS normální 29.4, skončila 4.5 včera špinění, a dnes zase MS
je to možné? Prášky jsem vysadila v dubnu…nebo to je Ovulace?? děkuji za odpověď
@ninusska při ovu se nekrvácí, spíš to máš jen pěkně rozhozené po vysazení ha, mělo by se to srovnat časem, také jsem kdysi po vysazení ha měla ms klidně i dvakrát za měsíc nebo prá dní pak zas nic pak zas pár dní a párkrát dokonce téměř celý měsíc s max dvou denní pauzou ![]()
@brumi taky se tomu přikláním že to bude po vysazení HA. U prvního to bylo ok vše po vysazení tak teď to bude jiné
@brumi píše:
@ninusska při ovu se nekrvácí, spíš to máš jen pěkně rozhozené po vysazení ha, mělo by se to srovnat časem, také jsem kdysi po vysazení ha měla ms klidně i dvakrát za měsíc nebo prá dní pak zas nic pak zas pár dní a párkrát dokonce téměř celý měsíc s max dvou denní pauzou
No uplne ti budu odporovat mela jsem po porodu taky ms a po 14 dnech znova a nepoznala by si rozdil a po 3 mesicich jsem se nasr… sla k mudr a opravdu kdyz mam ovulaci krvacim:( nastesti to trvalo pouze rok a pul a ted uz jen spinim ale muzu podle toho ridit hodinky
@phoma já právě četla že se u Ovu může krvácet tak jsem nevěděla
@phoma fakt??? týýýjo tak děkuji za poučení, mě dr vždy tvrdil že ne-e, no stejně ho mám v plánu změnit a asi to bude dobré rozhodnutí
. Tak ale zase máš aspoň jasno kdy je
Já ji poznám podle silných bolestí dva tři dny mám takové bolení jak při ms, kdysi teď zas ms mám za trest první tři dny tak silné bolesti že jít jen na malou je neskutečné peklo to ani po porodu tak nebolelo
![]()
@ninusska myslím že nic vážného to nebude buď rozhozený cyklus nebo teda ovu jak říká @phoma . Mě po každém porodu tělo reagovalo jinak, po prvním porodu vše ok o ms jsem ani nevěděla, po druhém ovu bolestivá ms svéhlavá
takže HA ale i když jsem otěhotněla i přes ní vysadila jsem, po třetím porodu ms pravidelná i bez ha jak hodinky ale časem horší a horší až jsem musela tento týden HA zase nasadit, protože bolestí první dva tři dny nejsem shopná si dojít ani na wc,30 stehů po druhém porodu bylo nic ![]()
poslední 3 roky mens. perfektně pravidelná po 28 -30 dnech, HA neberu a nebrala jsem. Ale před 16 dny, jsem měla mens. v termínu, ale jen 3 dny a dneska mi očividně začla zase. Těhotná jsem být nemohla a nemůžu, děti nemám.
@Lenieska menzes může reagovat i na změnu životního stylu ,může jej spustit strest a plno dalších ,pokud by trvala dlouho zajít k dr. Sem tam se může stát, taky jsem měla zkušenost že nervy na max a ms dorazila opakovaně ale třeba jen den dva
@Jana 8855 To byl spíše samovolný potrat, než abys byla těhotná.. ale zkus za 2 dny test znovu a uvidíš.. ale podle mě se s tím tělo vypořádalo samo.