Menstruace dvakrát do měsíce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14
27.6.18 15:00

@brumi díky za odpověď, já právě před měsícem začla brát antidepresiva, tak snad je to jen tím a brzo se to srovná, ale samozřejmě, to člověka vyděsí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
27.6.18 20:06

@Lenieska jj to chápu, může to být i díky AD, ale mělo by se to urovnat,jen v případě že by jsi krvácela dlouho tak raději zajdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kordulinka
22.2.19 21:14

Otehotnit

Taky mam takovej problem v prosinci sem nemnela celej mnesic sem to nedostala pak sem to mnela 1.1. Do 4.1 a ted v unoru to bilo stejni mohli bistemi poradit

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.6.19 21:07

Holky obnovuju. MS sem měla pravidelně jako vždycky, skončila před týdnem a od včera zase krvácím 8o beru antikoncepci tak nevím co to má být. Na gynde sem byla před měsícem a vše ok. Nemáte zkušenost? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
27688
10.6.19 21:15

Zánět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
10.6.19 21:31
@Anonymní píše:
Holky obnovuju. MS sem měla pravidelně jako vždycky, skončila před týdnem a od včera zase krvácím 8o beru antikoncepci tak nevím co to má být. Na gynde sem byla před měsícem a vše ok. Nemáte zkušenost? Děkuji

jak dlouho bereš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.19 21:34
@Judy21L píše:
jak dlouho bereš?

Půl roku určitě a do teď to bylo ok.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.6.19 21:38
@ka2ka píše:
Zánět

Dnes sem byla u obvodní kvůli něčemu a brala mi crp náhodou, výsledek byl 13 tak nevím jestli zánět :think:

• Citovat
  • Upravit
87
10.6.19 21:38
@Anonymní píše:
Půl roku určitě a do teď to bylo ok.

jakože já při HA špinila nepravidelně 4 měsíce, řekni to kdyžtak doktorce, že s tím máš problém možná že to bude i ten zánět, přeci jen se mohl objevit až teď a minulý měsíc si ho mít nemusela :nevim: krvácíš silně nebo je to jen špinění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.19 21:52
@Judy21L píše:
jakože já při HA špinila nepravidelně 4 měsíce, řekni to kdyžtak doktorce, že s tím máš problém možná že to bude i ten zánět, přeci jen se mohl objevit až teď a minulý měsíc si ho mít nemusela :nevim: krvácíš silně nebo je to jen špinění?

Právě docela silné jako klasická ms, žádný špinění.

• Citovat
  • Upravit
27688
11.6.19 09:48
@Anonymní píše:
Dnes sem byla u obvodní kvůli něčemu a brala mi crp náhodou, výsledek byl 13 tak nevím jestli zánět :think:

tak může se ti to teprve rozjet došla bych na gyndu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
13.6.19 11:35

CRP 13 je krásná hodnota pro zdravého člověka :) zánět se projevuje až od 25 a víš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.20 14:56

Dobrý den, chtěla bych se zeptat dr se nemohu dovolat uz dva dny tak jdu pro pomoc sem.12.6 jsem dostala MS přišla o den déle 16.6 mi skončila a včera večer jsem to dostala znova HA neberu už rok a půl s přítelem se snažíme o mimi asi rok tak zda nevíte co to může být v neděli ráno jsem i zvracela děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.21 10:53

Dvakrát za měsíc mám ms

Ahoj prosím o radu dne 14-17 jsem měla slabší ms pak jsem měla plodné dny 27 a 29 jsem měla nechráněný styk ale na druhý den 30 jsem dostala opět ms s bolesti na levé straně v podbrisku. Byla jsem překvapená protože jsem je už měla a teď opět jen špinění narůžovělé ale další den silnější špinění můžete mi prosím poradit pokud máte nějaké zkušenosti díky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.5.21 14:57

Menstruace dvakrát po sobě

Menstuace dvakrát do měsíce, chci se zeptat…
Od 29.4 do 3.5 jsem měla Menstruaci, od 4.5 do 10.5 nic vše v pořádku a od 11.5 do 15.5 znovu menstuace. Může mi někdo poradit jak tedy vypočítat ovulaci? S přítelem byl nechráněný sex 18.5 a 26.5.
Jaká je pravděpodobnost otěhotnění? Díky za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa