Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@brumi díky za odpověď, já právě před měsícem začla brát antidepresiva, tak snad je to jen tím a brzo se to srovná, ale samozřejmě, to člověka vyděsí
@Lenieska jj to chápu, může to být i díky AD, ale mělo by se to urovnat,jen v případě že by jsi krvácela dlouho tak raději zajdi
Taky mam takovej problem v prosinci sem nemnela celej mnesic sem to nedostala pak sem to mnela 1.1. Do 4.1 a ted v unoru to bilo stejni mohli bistemi poradit
Holky obnovuju. MS sem měla pravidelně jako vždycky, skončila před týdnem a od včera zase krvácím
beru antikoncepci tak nevím co to má být. Na gynde sem byla před měsícem a vše ok. Nemáte zkušenost? Děkuji
@Anonymní píše:
Holky obnovuju. MS sem měla pravidelně jako vždycky, skončila před týdnem a od včera zase krvácímberu antikoncepci tak nevím co to má být. Na gynde sem byla před měsícem a vše ok. Nemáte zkušenost? Děkuji
jak dlouho bereš?
@ka2ka píše:
Zánět
Dnes sem byla u obvodní kvůli něčemu a brala mi crp náhodou, výsledek byl 13 tak nevím jestli zánět ![]()
@Anonymní píše:
Půl roku určitě a do teď to bylo ok.
jakože já při HA špinila nepravidelně 4 měsíce, řekni to kdyžtak doktorce, že s tím máš problém možná že to bude i ten zánět, přeci jen se mohl objevit až teď a minulý měsíc si ho mít nemusela
krvácíš silně nebo je to jen špinění?
@Judy21L píše:
jakože já při HA špinila nepravidelně 4 měsíce, řekni to kdyžtak doktorce, že s tím máš problém možná že to bude i ten zánět, přeci jen se mohl objevit až teď a minulý měsíc si ho mít nemuselakrvácíš silně nebo je to jen špinění?
Právě docela silné jako klasická ms, žádný špinění.
@Anonymní píše:
Dnes sem byla u obvodní kvůli něčemu a brala mi crp náhodou, výsledek byl 13 tak nevím jestli zánět
tak může se ti to teprve rozjet došla bych na gyndu
CRP 13 je krásná hodnota pro zdravého člověka
zánět se projevuje až od 25 a víš ![]()
Dobrý den, chtěla bych se zeptat dr se nemohu dovolat uz dva dny tak jdu pro pomoc sem.12.6 jsem dostala MS přišla o den déle 16.6 mi skončila a včera večer jsem to dostala znova HA neberu už rok a půl s přítelem se snažíme o mimi asi rok tak zda nevíte co to může být v neděli ráno jsem i zvracela děkuji.
Ahoj prosím o radu dne 14-17 jsem měla slabší ms pak jsem měla plodné dny 27 a 29 jsem měla nechráněný styk ale na druhý den 30 jsem dostala opět ms s bolesti na levé straně v podbrisku. Byla jsem překvapená protože jsem je už měla a teď opět jen špinění narůžovělé ale další den silnější špinění můžete mi prosím poradit pokud máte nějaké zkušenosti díky
Menstuace dvakrát do měsíce, chci se zeptat…
Od 29.4 do 3.5 jsem měla Menstruaci, od 4.5 do 10.5 nic vše v pořádku a od 11.5 do 15.5 znovu menstuace. Může mi někdo poradit jak tedy vypočítat ovulaci? S přítelem byl nechráněný sex 18.5 a 26.5.
Jaká je pravděpodobnost otěhotnění? Díky za odpovědi.