Menstruace u moře

202
9.9.15 19:49

Menstruace u moře

Hezký večer :)
Dneska jsem dostala menstruaci a 21.9. máme jet k moři. Mám strach že tam zase menstruaci dostanu. Je možné jíst nějaké prášky nebo něco abych na 100% menstruaci nedostala? Samozřejmě by jsem si zašla na gynekologii. Ale abych tam nešla zbytečně, tak se ptám jestli s tím máte některá zkušenosti.
Děkuji za odpovědi :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
848
9.9.15 19:52

Tak dá se brát antikoncepce bez vynechání, nebo nějaké hormonální tabletky, ale přijde mi to zbytečné. Pokud nic neberete, tak vám to může rozhodit cyklus na hodně dlouho. Jak dlouho tam budete? To byste musela mít hodně krátký cyklus. Nicméně já osobně cyklus necyklus u moře MS stejně vždycky dostala, už jsem s tím tak nějak smířená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.9.15 19:52

@LucieM34 jo, je to možné, dojdi k dr.. mmchdm ale, pokud umím počítat, tak nikdo nemá ms po nějakých 20 dnech :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
9.9.15 19:57

Prášky jsou, ale docela svinstvo :? radši bych to riskla.

@martina.se píše:
@LucieM34 jo, je to možné, dojdi k dr.. mmchdm ale, pokud umím počítat, tak nikdo nemá ms po nějakých 20 dnech :think:

já to třeba vždycky měla tak, že mi cestování MS spustilo..pokud mi MS neskončila vyloženě 7-10 dní před cestou, tak den po příjezdu na dovolenou ráno spolehlivě červená…at to byl 17. nebo 28. den cyklu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
9.9.15 19:59

Já antikoncepci neberu právě. Máme v plánu tam být 7 dní. Chci si to užít na milion procent takže bych tu mršku červenou nechci znovu dostat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.9.15 20:03
@slavuska1 píše:
Prášky jsou, ale docela svinstvo :? radši bych to riskla.já to třeba vždycky měla tak, že mi cestování MS spustilo..pokud mi MS neskončila vyloženě 7-10 dní před cestou, tak den po příjezdu na dovolenou ráno spolehlivě červená…at to byl 17. nebo 28. den cyklu :roll:
:mrgreen: tak to je celkem mazec :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
9.9.15 20:09

@slavuska1 A měla jste to silné jako normálně nebo jen špinění? Zase si říkám že když mám menstruaci tedka, takže by mi měla skončit 13.9. a 21.9. jedeme tak snad se mi to nespustí. A když už tak doufám že jen špinění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
9.9.15 20:22
@martina.se píše: :mrgreen: tak to je celkem mazec :think:

jo. ještě že při kojení mám klid :cert:

@LucieM34 píše:
@slavuska1 A měla jste to silné jako normálně nebo jen špinění? Zase si říkám že když mám menstruaci tedka, takže by mi měla skončit 13.9. a 21.9. jedeme tak snad se mi to nespustí. A když už tak doufám že jen špinění.

normálně, úplně normální MS, se mi vždycky spustí. a po ní další normálně v 27-32 denním intervalu. ale tak z toho si příklad neber, já jsme exot, tohle není asi úplně obvyklý..ale my to máme v rodině, máma měla vždycky totéž :lol: pokud nejseš podobnej exot, tak ti to kráně vyjde bez MS :hug: užijte si dovču..my letíme o den pozdějc než vy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
9.9.15 20:27

Doporučuji zajít do DM a koupit si práškové Céčko, a každý den si nasypat do vody tak 2 odměrky. Naprosto zaručený recept na oddálení:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
9.9.15 20:35

@slavuska1 Kampak jedete? My někde do Řecka-nějaký ostrov. Nejlépe Kos. Máme docela strach aby tam bylo ještě teplo, tak snad se ještě opálíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
9.9.15 20:49
@LucieM34 píše:
@slavuska1 Kampak jedete? My někde do Řecka-nějaký ostrov. Nejlépe Kos. Máme docela strach aby tam bylo ještě teplo, tak snad se ještě opálíme :mrgreen:

taky Řecko, Zakynthos.taky doufám v teplíčko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
9.9.15 20:54

@LucieM34 pokud jsi ji dostala dnes 9.9 tak si myslím že by tě u moře měla 100% minout. ikdybys měla krátký cyklus dejme tomu 21 dní, tak ti přijde až 30tého a to už se budete od moře vracet nebo už budeš doma spíš ti to přijde až v říjnu…copak nevíš jaký máš cyklus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
9.9.15 21:00

Mam cyklus 28-30 den, ale co vim tak u more se ve vetsine pripadu menstruace dostavi, zmenou prostredi. Ale zase si rikam ze kdyz si zajdu na gyndu a dostanu nejake prasky(hormony), tak se tezko budeme moct snazit o dite :lol: Takze si hold pribalim tampony a budu doufat ze se mi to vyhne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ferret
9.9.15 21:07

Slyšela jsem, že k oddálení pomáhá pití šťávy z citronu, ale nikdy jsem to nezkoušela. S tou antikoncepcí nebo jinými hormony opatrně, nemusí sednout a třeba nebude MS, ale úplně jiné a horší problémy.

• Citovat
  • Upravit
ferret
9.9.15 21:08
@LucieM34 píše:
Mam cyklus 28-30 den, ale co vim tak u more se ve vetsine pripadu menstruace dostavi, zmenou prostredi.

Tak o tomhle slyším tady prvně. Fakt neznám nikoho, kdo by to tak měl. Tedy teď už ano, virtuálně :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa