Menstruace u moře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3561
4.4.19 09:25

Obnovuji diskuzi, take letime za mesic do Marsy a vzhledem k tomu, ze se mi soucasna ms o par dni zpozdila, obavam se, ze ta dalsi vyjde na dovcu :( Jak je to v tom Egypte s hygienou? Do more s tamponem muzu, co do bazenu v hotelu? Nikdy jsem tam nebyla, tak nevim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
4.4.19 09:27

@Sofie2013 nechceš si spíš nechat předepsat prášky na oddálení? Jinak s tamponem bych klidně šla i do bazénu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78395
4.4.19 09:30

@Sofie2013 žraloci vycítí krev i přes tampon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3561
4.4.19 09:33

@Kriss Tina Ja s temi prasky nemam zkusenosti, tak se bojim, aby mi po nich nebylo blbe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
4.4.19 09:57

A jak dlouho tam budete? Pokud tam budete jenom 7 dnu, zkusila bych to oddaleni. POkud tam budete 11-14 dnu, tak kasli na to, holt nebudes moct jit 3-4 dny do more.

Me se to stalo minuly rok, jak jsme byli v Recku. Doslova jen jak jsme dorazili do hotelu nez jsem se stacila vybalit, tak se mi spustila ms. No parada. Neresila jsem to, na druhy den jsem si oblekla plavky, dala tampon a slo se na plaz. Lezela jsem na lehatku pod slunecnikem, hrala si s deckem a kdyz mi zacalo byt horko, sla jsem se brouzdat po stehna do vody. Ja do vody s tamponem lozim nerada, protoze vymenovat skrz naskrz mokry tampon od vody je na plazu ponekud problematicke. Takze jsem to 3 dny vice mene vydrzela, pak uz to krvaceni ustavalo. Mam zkusenost, ze ms trva u more stejne kratsi dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
4.4.19 10:00

Nauč se používat kalíšek a budeš mít klid ;)

• Citovat
  • Upravit
smurfka
4.4.19 10:02

proč bys nemohla s tamponem do bazénu? já tak chodila normálně když jsem ještě měla ms.

• Citovat
  • Upravit
217
4.4.19 19:40

Prášky na oddálení jsem měla dokonce i v 15ti letech a to už je hodně let. Nic mi z nich nebylo.Zkus se zeptat gynekoložky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3561
4.4.19 20:04

Ja bych ji spis potrebovala dostat driv, pokud bych ji dostala po 28 dnech, tak by to bylo dva dny pred dovcou, to by jeste celkem slo, ale tedka jsem ji prave dostala az po 31 dnech a to by bylo naprd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí