Menstruace u moře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3274
9.9.15 21:14

O te změně prostředí taky slyším prvně..podle mě je to blbost. já nevím možná to bude spíše stresem, z toho jak moc se bojíte že to dostanete. No i to mi přijde blbost. :D když vajíčko není zralé a uhnízděné tak prostě přece ještě nemůže odejít.. :D jj, přibal pro jistotu tampony, neřeš to a užij si dovolenou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
9.9.15 21:19

U sebe mám vyzkoušený citróny…žrala jsem je celý pro jistotu (bez kůry teda :jazyk: )…udělala jsem to takhle několikrát a na mě to funguje…úspěšnost cca 4-7 dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
9.9.15 21:26

@Tuco fákt jo? tak že by na mé zpoždění menstruace mělo vliv že jsem posledním týdnem pila citrusové čerstvé šťávy? vymačkaný pomeranč s grepem ke snídani.. hele tak to fakt možná funguje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
9.9.15 21:31
@Pennya píše:
@Tuco fákt jo? tak že by na mé zpoždění menstruace mělo vliv že jsem posledním týdnem pila citrusové čerstvé šťávy? vymačkaný pomeranč s grepem ke snídani.. hele tak to fakt možná funguje..

Jo je to možný…citrusový plody obecně řikaj…vitamín C tu někdo taky zmiňoval…má to i zeslabit krvácení když už MS je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
9.9.15 21:34

Tak to je fajn, to začnu užívat účelově a vědomě :D aspoň to mám na co svést to opoždění. To ne já,(nebo spíš příteli: neboj to ne ty!) to pomeranč! :D :D :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
9.9.15 22:01

Tak to já o menstruaci ze změny prostředí vím své. V době než jsem začala brát antikoncepci, jsem na každé! letní dovolené u moře menstruaci dostala tak 2. den. Úplně bez ohledu na cyklus. Mamka mi musela na každou dovolenou vozit Norethisteron, abych si dovču mohla užít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
9.9.15 22:16

@LucieM34 Když zajdeš na gyndu napíše ti prášky a ty to oddálí, já měla letos poprvé a naprostá spokojenost. Jsou to ženské hormony a není zakázáno u nich snažení o mimi. Rozhodit ti to pak můžou a nemusí, mě to nerozhodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
9.9.15 22:24

@moje prdelky A nepamatujete si jak se tablety jmenovaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
9.9.15 22:29

@LucieM34 norethisteron. Citrony jsem taky zkoušela, ale mě to nezabralo. Tyto tabletky v pohodě. Byla jsem spokojená. Začnou se jíst cca 3 dny před menstruací a když chce člověk už ji dostat přestanou se jíst a do 4 dnů se dostaví menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
9.9.15 22:42

@LucieM34 ja kdyz vim, ze nekam jedu a mam to dostat(mam to obcas dost nepravidelne) tak si necham od dr napsat norethisteron a beru to. Ma se to zacit brat cca 2 dny pred ms.

@ferret píše:
Tak o tomhle slyším tady prvně. Fakt neznám nikoho, kdo by to tak měl. Tedy teď už ano, virtuálně :-)

jo tak me se to stava…Hlavne, kdyz cestuji mezi dvema domovy(usa a cr), tak se mi tou zmenou dostavi ms klidne i o tyden driv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ferret
10.9.15 08:18

@Taminka Tak to fakt koukám :-) No nezávidím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.5.18 11:04

Ahoj, mám velice trapný dotaz. Letos pojedeme do Egypta(marsa Alam) a mám dostat menstruaci. No a já se bojím žraloků :D kdybych měla v plánu jít jen tam kam dosahnu, tak to neřeším, ale chceme jít snorchlovat kousek dal(pode mnou bude tak 3m) objevují se tam i delfíni a těch se též bojim(útočí pro radost)
Co myslíte?

• Citovat
  • Upravit
111
25.5.18 11:08
@Anonymní píše:
Ahoj, mám velice trapný dotaz. Letos pojedeme do Egypta(marsa Alam) a mám dostat menstruaci. No a já se bojím žraloků :D kdybych měla v plánu jít jen tam kam dosahnu, tak to neřeším, ale chceme jít snorchlovat kousek dal(pode mnou bude tak 3m) objevují se tam i delfíni a těch se též bojim(útočí pro radost)
Co myslíte?

mě by spíše vadilo se otravovat na dovolené s menstruací, zašla bych ke gynekologovi a brala bych pak prášky na oddálení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
25.5.18 11:09
@Anonymní píše:
Co myslíte?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: bejt tebou, tak do more vubec nelezu, pac po tobe pujdou žraloci jak slepice po flusu… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15995
25.5.18 11:17

Delfini utoci pro radost? 8o
Vem si tampon :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie