Pálení a svědění po styku

Anonymní
9.9.15 12:44

Paleni a svedeni po styku

Ahoj, prosim poradte. Jsme spolu s manzelem 10let. Nikdy jsme zadne problemy nemeli. Ted po detech uz cca rok a pul mame vetsinou vzdy po styku oba paleni, svedeni az boleni. Manzel ma obcas jeste na penisu bily povlak nebo cervene tecky. Ja jsem obcas jeste dole trochu otekla. Vse je jako driv jen jedina zmena, ze jsem driv brala po celou dobu antikoncepci, ted po detech neberu nic. Prosim poradte, uz jsem z toho zoufala. Dekuju moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14552
9.9.15 12:50

A co na to gynekolog?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.15 12:55

Vzdy dostaneme masticku canesten a mame dodrzovat hygienu :D menim doktora, koncem mesice tam jdu, tak jsem zvedava.ale tedto zase mame a je o fakt sileny.

• Citovat
  • Upravit
3862
9.9.15 13:05

Jasny priznak kvasinek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
9.9.15 13:14

Pokud si jste jistí, že to není žádná pohlavní nemoc a máte pořád „jen“ kvasinky dokola. Zkusila bych vaginální tělísko scarlett, ale co chlapovi, netuším. Trpěla jsem na opakované mykozy léta…až scarlett mě dala do kupy tak, že už cirka 3 roky jsem v klidu a je to bájo.
 http://www.prozdravi.cz/…ka-2-ks.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.15 13:33

Jezisss pohlavni nemoc, a jakou? Kde by jsme to vzali? 8o

• Citovat
  • Upravit
5894
9.9.15 13:51

Co lubrikant není to jen podrážděné ze sucha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
9.9.15 14:20
@Anonymní píše:
Jezisss pohlavni nemoc, a jakou? Kde by jsme to vzali? 8o

Podle mě je to opravdu nezvlhčenou sliznicí. Zkuste nějaký neparfemovaný lubrikant a uvidíte. Pak už bych asi tedy zašla na nějaké specializované pracoviště aby se to jednou pro vždy vyřešilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
9.9.15 14:25

Zkusila bych tu scarlettku, ale tak na tři měsíce minimálně. Aby to vytáhlo všechen sajrajt, co se v těle nakupil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.15 15:32
@Anonymní píše:
Jezisss pohlavni nemoc, a jakou? Kde by jsme to vzali? 8o

Kdysi strašně dávno jsem měla pálení a bolení a… tak jsem šla na gyndu, a přesně. Fofrem na venerologii a už si nepamatuju co to bylo, ale pohlavní nemoc. Samozřejmě nakažení partnerem se vyloučit nedá nikdy (já věřím, že tomu taky nebylo), ale bylo mi vysvětleno, že přenos je možný i nepohlavně, tj. třeba na záchodě nebo v bazénu (ve sprchách). Jinak neskutečně ponižující (pro mne) byl dotazník řešící kdy jak kde a s kým… a hlavně mi nevěřili, že mám fakt jen jednoho partnera, kterému notabene věřím, že mi nebyl nevěrný. Jako kdyby chtěla pod to dolů napsat - výsledek šetření nejistý, určitě kecala a ten kluk zase jí. Nicméně doporučení bylo i pro kluka se nechat vyšetřit a přeléčit, protože - pomineme-li, jestli teda byl zdroj on - mohla jsem ho nakazit já. (A tím pádem jsem se mohla dostat do vyšetřování, kde jsem se zase nakazila já, respektive od koho.)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa