Menstruace a antikoncepce, když plně kojím

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
26.1.14 18:26

Já uvažovala o tom, že bych brala klidně dvě plata v kuse, jde mi o posunutí menstruace o týden a půl zhruba. Jak ji budu mít potom, jestli rozházeně nebo ne, to už mě moc trápit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101524
26.1.14 18:59

@Anonym25 To já chápu, ale nikdo ti u nového nasazení nezaručí, že když pojedeš 2 plata, tak špinit či krvácet nebudeš, jasně větší šance je, že nebudeš, ale jisté to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
26.7.15 11:21

dobry den

Dobry den. Mam problem s menstruaci. Brala jsem tři platicka bez vynechání. Posledni prasek jsem si zapomnela vzit, ale uz jsem to nejak neresila, kdyz mela prijit menstruace. Ta prisla ale silna byla jen jeden den ( normalne alespon 3) dale to bylo spineni, ktere trva i teď co uz tyden beru dalsi platicko ( pauza byla 8 dni, kvuli zapomenutemu prasku). HA beru uz 7 let a trikrat jsem ji měnila. S touhle (artizia) jsem problem nemela 4 roky, az ted :-( tehotna určitě nejsem. Co mam delat? Doktorku mam v jinem meste nez pracuji a ma ted dovolenou. Diky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.17 20:29

Pilulka po, menstruace, antikonce

Dobrý den, vzala jsem si před 6 dny pilulku po escapelle, dostala jsem menstruaci po 8 dnech a dnes si vzala antikoncepci, je to v pořádku? :/

• Citovat
  • Upravit
5
11.3.18 20:58

Antikoncepce

Čau holky,
prosím Vás, beru antikoncepci Sylviane už asi 5 let. Poprvé se mi stalo, ze jsem si posunula menstruaci, takze jsem brala 2 platicka. Tyden pred dobranim jsem zacala spinit, po dobrani jsem mela menstruaci jen jeden den. Pak jen mirne spineni. Nikdy se mi to nestalo.
Myslite ze bych mohla byt tehotna? Nebo vi nektera co se deje? Ja nemam absolutne paru.
Dekuju Vam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital