Menstruace nepřišla - je to normální? Jak ji vyvolat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.11.21 13:11
@unuděná píše:
Ano, neřešila. Mě se „ustálila“ MS až v 17 letech, kdy jsem začala brát HA, do té doby to bylo jako na houpačce a i když jsem se o tom zmínila gynekoložce, řekla mi jen, že je to v mém věku normální. Pro klid duše si na gyndu zavolej, ne? Byla jsi už, předpokládám, na preventivní prohlídce?

Mamka si myslí, že na gyndu hned v 15 není třeba. Že to prý stačí v 16-17. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
53190
2.11.21 13:12
@Anonymní píše:
Nebyla. 15 mi bylo teprve nedávno a mamka mně tam chce vzít až začnu sexuálně žít.

Myslím, že je na čase tam zajít, sexuálně můžeš začít žít klidně za 10 let. Mimochodem, to musíš doma nahlásit, že už teda sexuálně žiješ, a tak můžeš na gyndu? Řekni mámě, že se chceš nechat zkontrolovat skrz nepravidelnou menstruaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.21 13:15
@unuděná píše:
Myslím, že je na čase tam zajít, sexuálně můžeš začít žít klidně za 10 let. Mimochodem, to musíš doma nahlásit, že už teda sexuálně žiješ, a tak můžeš na gyndu? Řekni mámě, že se chceš nechat zkontrolovat skrz nepravidelnou menstruaci.

Nechci se jí svěřovat..

• Citovat
  • Upravit
53190
2.11.21 13:16
@Anonymní píše:
Nechci se jí svěřovat..

To není žádné svěřování. Prostě jí řekni, že by ses raději nechala zkontrolovat teď, protože ti nechodí menstruace úplně pravidelně. Na tom není nic delikátního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.11.21 13:23
@Anonymní píše:
Těhotná být nemohu.

Pak to neřeš, je to normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.21 13:40
@unuděná píše:
To není žádné svěřování. Prostě jí řekni, že by ses raději nechala zkontrolovat teď, protože ti nechodí menstruace úplně pravidelně. Na tom není nic delikátního.

Tak mi řekne, že ještě počkáme jestli se to nesrovna do 16-17ti.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.11.21 13:51

Tak budu čekat. :nevim: :?

• Citovat
  • Upravit
53190
2.11.21 14:08
@Anonymní píše:

A bude mít pravdu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
2.11.21 14:10
@Anonymní píše:

Tak se objednej a mámě jen řekni, že máš kontrolu na gynekologii a prosíš ji o odvoz. Nemusíš se jí svěřovat s konkrétním problémem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
2.11.21 14:22

A musi byt rodic u toho, kdyz by se sama objednala na gyndu a zasla tam? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5117
2.11.21 14:25

Dej si horkou vanu, ta to nekdy ‘privola’. Jinak bych proste cekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.21 14:52
@hani28 píše:
Dej si horkou vanu, ta to nekdy ‘privola’. Jinak bych proste cekala.

Budu čekat. Všude čtu, že je to normální..

• Citovat
  • Upravit
11797
2.11.21 16:21

Co vím byvala běžná praxe že gyndari v tomhle úplně neřeší že ti ještě není 18… tedampokud neshledají něco zavazneho… Jinak co zkusit se svěřit třeba taťkovi? Nebo babičce? Tetě? Kamarádce nebo kamarádky máme? Když s tou svojí nemáš asi úplně vřelý vztah… Já sem šla na gyndu prvně s kamaradkou rovnou sem si nechala předepsat HA a máme sem to pak jen oznámila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
4.11.21 11:19

A co je na tom zavolat na gyndu někam a objednat se? Řeším si doktory od 13 sama… A nevidím na tom nic divného teda.. Na to nepotřebuješ svolení mamky. Někde se objednej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí